Ο Παράδεισος των Κυριών: Όταν η Μιράντα μαθαίνει πως ο Ντίνος προσέλαβε την Πολυξένη στον «Παράδεισο», χωρίς να την ενημερώσει, γίνεται έξω φρενών και αποφασίζει να βάλει μόνη της τα πράγματα στη θέση τους, γεγονός που την φέρνει ακόμα μία σε σύγκρουση με την Αμαλία… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Μιράντα και Αμαλία κάνουν μια αρχή

Ο Ντίνος που βρίσκεται τους, προσπάθεια του να συμβιβάσει τις δύο γυναίκες, αποφασίζει να μιλήσει στην Μιράντα. Έτσι λοιπόν, της λέει ότι η Αμαλία τον τελευταίο καιρό έχει περάσει δύσκολες καταστάσεις και χωρίς να της αποκαλύψει την αλήθεια, της μιλάει για μια κατάσταση παρόμοια με αυτή που βίωσε κι εκείνη.

Η Μιράντα συγκλονίζεται και στο μυαλό της έρχεται ο εφιάλτης που έζησε από τον Χρηστίδη και πιστεύει ότι η Αμαλία πέρασε τα ί στον γάμο της με τον Πάρη. Έτσι, αρχίζει να μαλακώνει μαζί της και πλέον ρίχνει θεμέλια για να έρθουν λίγο πιο κοντά.

Στο μεταξύ, ο Χρηστίδης συνεχίζει με το δαιμόνιο σχέδιο του, κι ενώ αφήνει ελεύθερη την Ματούλα, η οποία γυρίζει στο σπίτι των Μπουραντάδων, στρέφεται γονείς της Μιράντας, τους οποίους κρατάει ομήρους μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Στη συνέχεια, τηλεφωνεί στον «Παράδεισο» με να μιλήσει στην Αμαλία, όμως απαντά η Μιράντα, η οποία πανικοβάλλεται και μόνο στο άκουσμα της φωνής του. Ο Ντίνος που στέκεται δίπλα της και μαθαίνει ότι ο Χρηστίδης ήθελε να μιλήσει στην Αμαλία, αρχίζει να υποψιάζεται διάφορα.

Στο μυαλό του γυρίζουν εικόνες του παρελθόντος, όπως και το σημάδι που έχουν και οι δύο γυναίκες στο σώμα τους, όμως ακόμα δεν μπορεί να συνδέσει τα στοιχεία που θα τον οδηγήσουν στην συγκλονιστική αλήθεια. Έτσι αποφασίζει να επισκεφτεί και πάλι την για να μάθει τι απέγινε το παιδί που γέννησε η Μιράντα.

Την πιέζει αφόρητα να του πει την αλήθεια, όμως εκείνη καταφέρνει να του ρίξει στα μάτια, λέγοντας του πως τα παιδιά που είχαν καταλήξει τότε στο βρεφοκομείο δόθηκαν για υιοθεσία και δεν είναι σε θέση να γνωρίζει που βρίσκονται τώρα.

Την ώρα, ο Δονάτος και η Γιαννούλα προσπαθούν ξεφύγουν από τα χέρια του Χρηστίδη, όμως δεν το καταφέρνουν, καθώς εκείνος τους προλαβαίνει. Λίγο αργότερα, η Μιράντα τηλεφωνεί στο πατρικό της και όταν το σηκώνει η μητέρα της καταλαβαίνει την ταραχή της και πως κάτι κακό συμβαίνει. Έτσι, ανήσυχη παίρνει τον Ντίνο και ετοιμάζονται να ταξιδέψουν για Πάτρα.