Ο Παράδεισος των Κυριών: Τι κρύβει άραγε ο θαυμασμός του Σίμος για την νονά του; Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Οι μάσκες πέφτουν

Κι όμως, ο Σίμος και ο Ντίνος γνωρίζονται από παιδιά.. Μάλιστα ένας τραυματισμός που υπέστη ο Σίμος τον οδήγησε στο νοσοκομείο και το ορφανοτροφείο έκλεισε. Μετά από αυτό το γεγονός, η ζωή τους πήρε διαφορετικές κατευθύνσεις και τα δύο αγόρια. Ωστόσο, η ζωή είναι απρόβλεπτη και η φωτιά στον «Παράδεισο» τους φέρνει πάλι κοντά. Ο Σίμος εμφανίζεται από το πουθενά και βοηθάει να ξανά στηθεί το πολυκατάστημα με αντάλλαγμα τον μισό «Παράδεισο»…για αρχή…

Όμως, ο Σίμος δεν είναι άγνωστος και στην Αμαλία. Η αλήθεια είναι ότι οι οικογένειές τους είχαν στενές σχέσεις στο παρελθόν. Έχουν περάσει πολλά καλοκαίρια και διακοπές μαζί, και το ίδιο ισχύει και για τον Άγη και τον Πάρη.

Το ερώτημα που δημιουργείται είναι αν ο Σίμος ενδιαφερόταν για την Αμαλία από τα παιδικά του χρόνια. Ίσως πρόκειται για έναν παιδικό έρωτα που τώρα ξαναζωντανεύει με εντελώς διαφορετικό τρόπο, ή ίσως η παρουσία της Αμαλίας στη ζωή του Σίμου να συνδέεται με ένα πιο σκοτεινό κίνητρο, όπως μέρος της εκδίκησής του.

Τι κρύβει άραγε ο θαυμασμός του Σίμος για την νονά του;

Οι μάσκες έπεσαν και κανείς πλέον δεν τρέφει συναισθήματα αγάπης για την Βικτώρια…Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει ένας θαυμαστής και αγαπημένος της. Ο λόγος για τον ο Σίμο, ένα παιδί που από την οικογένεια του ήταν ανεπιθύμητο. Την εκτιμά και την αγαπά βαθιά, γιατί ήταν η μόνη που παρέμεινε πιστή σε αυτόν. Τον βάφτισε στο ορφανοτροφείο όταν ήταν μικρός. Τώρα, ο νεαρός Σίμος επιδιώκει να βοηθήσει με κάθε μέσο τη νονά του, η οποία βρίσκεται στη φυλακή.

Όμως η βοήθειά αυτή αποτελεί το πραγματικό του σχέδιο ή ο Σίμος κουβαλάει ακόμα μια κρυφή ατζέντα εκδίκησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βικτώρια είναι αυτή που τον παρέδωσε στα χέρια του Χρήστου και της Δωροθέας…