Η Μάγισσα Επεισόδιο 68 – Η Δαμιανή αισθάνεται ανακουφισμένη τώρα που η Αναστασία έχει πεθάνει. Αλλά, καθώς κατάφερε να κρατήσει κρυφή την ενέργειά της, νιώθει ότι είναι άτρωτη. Ωστόσο, υπάρχει ένα άτομο που αρχίζει να υποψιάζεται ότι είναι υπεύθυνη για τον θάνατό της Αναστασίας και αναζητά αποδείξεις για την ενοχή της.

Η Μάγισσα Επεισόδιο 68 – Η Θεοφανώ και το μωρό της σε κίνδυνο

Αυτό το άτομο είναι η Ρηνιώ, η οποία είναι αποφασισμένη να αποκαλύψει την αλήθεια, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να κατηγορήσει τη δική της μητέρα. Ο Μάρκος και ο Μιχαήλ είναι συγκλονισμένοι από τον νέο χαμό στην οικογένειά τους, αλλά αισθάνονται ανίσχυροι να αντιδράσουν. Ο Αντρέι αποφασίζει να δράσει για να ανατρέψει την κατάσταση. Ζητά τη βοήθεια του Δραγουμάνου για να αντιμετωπίσει τους Γερακάρηδες και τον Τζανή και να ανακτήσει τον πύργο των Λασκαραίων.

Παράλληλα, ο Μισέλ και η Σκεύω, μαζί με τα παιδιά τους, ετοιμάζονται να φύγουν και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή κάπου μακριά, όπου δεν θα τους γνωρίζει κανείς. Γνωρίζουν ότι αν το σχέδιό τους αποκαλυφθεί, θα βρεθούν σε μεγάλο κίνδυνο, αλλά η κατάσταση έχει γίνει ανυπόφορη και δεν μπορούν να την αντέξουν περισσότερο. Ο Τζανής και οι Γερακάρηδες εντοπίζουν τη Θεοφανώ και το μωρό της, που είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Η Κυπριανή προσπαθεί να τους πείσει να τους αφήσουν, αλλά η Θεοφανώ αρνείται να παραδοθεί χωρίς αντίσταση. Η ώρα της κρίσης έχει έρθει για όλους.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ