Η ανυπομονησία του Γιωργίκη να γίνει πατέρας στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς του ALPHA, “Το Προξενιό της Ιουλίας“, ωχριά μπροστά στις συνεχείς αντιπαραθέσεις με την Ιουλία. Ο λόγος των εντάσεων είναι οι πολλές ώρες που η Ιουλία αφιερώνει στον Χρήστο καθημερινά.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Αυτές οι τριβές, εκτός από το ότι αρχίζουν να δημιουργούν ένα χάσμα ανάμεσα στο ζευγάρι, οδηγούν τον Χρήστο να απομακρυνθεί από την Ιουλία και να πλησιάσει περισσότερο τη Δέσπω, η οποία δεν σταματά να τον πολιορκεί ερωτικά, εκπληρώνοντας τα σχέδια του Προβιού.

Σε αυτό το τεταμένο περιβάλλον, η Ιουλία αποφασίζει να αντιμετωπίσει το θέμα με τον Γρηγόρη. Ενημερώνει τη μητέρα της ότι προτίθεται να τον επισκεφτεί και να του αποκαλύψει την αλήθεια για το παιδί, πιστεύοντας ότι η ειλικρίνεια είναι ο σωστός δρόμος.

Η Στάσα εκφράζει την αντίθεσή της με έντονο τρόπο, φοβούμενη ότι αυτή η αποκάλυψη θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα, ειδικά αφού ο Γιωργίκης έχει πειστεί ότι το παιδί είναι δικό του. Με ειρωνικό τόνο, υπονοεί ότι οι ελπίδες για μια ευτυχισμένη συνέχεια είναι μηδαμινές εάν αποκαλυφθεί η απάτη που έχουν στήσει.

Από την άλλη πλευρά, η Ιουλία ανησυχεί για το πώς θα διαχειριστεί την κατάσταση όταν ο Γρηγόρης παντρευτεί τη Φιλιώ και γίνουν κουμπάροι. Η Στάσα την καθησυχάζει λέγοντας ότι θα το αντιμετωπίσει όπως όλα τα άλλα ζητήματα, υποδεικνύοντας ότι οι συναντήσεις τους θα είναι σπάνιες και ότι η Ιουλία πρέπει να επικεντρωθεί στο καλό της και του παιδιού της.

Ο Στασινόπουλος, ενημερωμένος για την εγκυμοσύνη της Ιουλίας, και ανήσυχος για τις περαιτέρω εξελίξεις, συμπαρατάσσεται με τη Στάσα. Ο Κωστής της επισημαίνει την ανάγκη να διατηρηθεί το μυστικό ανάμεσά τους, προειδοποιώντας για τις καταστροφικές συνέπειες αν αποκαλυφθεί, με σκοπό την προστασία των οικογενειών τους, των παιδιών τους, καθώς και του Γρηγόρη και της Φιλιώς που παραμένουν ανυποψίαστοι.

Αυτό το μυστικό θα πρέπει να παραμείνει φυλαγμένο για το καλό όλων, μια συμφωνία στην οποία καταλήγουν και οι δύο. Παράλληλα, η συνεργασία αυτή φέρνει τον Στασινόπουλο και τη Στάσα πιο κοντά, τη στιγμή που η Κατερίνη ανησυχεί για τις συχνές απουσίες του συζύγου της.

Εν τω μεταξύ, η οικογένεια Προβίου προετοιμάζεται για το επικείμενο γεύμα με τους Στασινόπουλους, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Γιωργίκης προγραμματίζει να ανακοινώσει επίσημα την ευχάριστη είδηση.