Σασμός – Τα επερχόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν συναρπαστικές εξελίξεις καθώς η Μαφία σχεδιάζει να εξολοθρεύσει τους Στέλλα και Χρήστο Γιακωβάκη. Μέλη μιας σπείρας που είχε προηγουμένως διώξει και καταφέρει να αποκλείσει, τώρα επιστρέφουν με σκοπό να απειλήσουν τη ζωή του Χρήστου Γιακωβάκη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Στέλλα θα είναι η πρώτη που θα μιλήσει για την επίθεση που θα δεχτεί.

Σασμός – Στέλλα – Χρήστος στα χέρια της μαφίας – Θα γλιτώσουν;

Ο εισαγγελέας κάθεται μπροστά σε μια στοίβα φακέλων στο γραφείο του, όταν ξαφνικά το κινητό του χτυπά. Με προσοχή κοιτά την οθόνη και διαπιστώνει ότι ο αριθμός είναι άγνωστος. Παρόλα αυτά, απαντά, και από την άλλη άκρη της γραμμής ακούει μια αλλοιωμένη φωνή ενός άντρα. “Κύριε Γιακωβάκη…”. Ο Χρήστος, αιφνιδιασμένος, ρωτάει: “Ποιος μιλάει;”. Η φωνή από το κινητό του δίνει μια απάντηση που τον σοκάρει. “Θα συναντηθούμε σύντομα και δεν θα σου αρέσει καθόλου. Ερχόμαστε.”

Ο Γιακωβάκης κλείνει το τηλέφωνο και βυθίζεται ξανά στις σκέψεις του, με τους πρωταγωνιστές εκείνων των υποθέσεων να έχουν μίσος απέναντί του. Λίγα λεπτά αργότερα, καλεί τον πρώτο άνθρωπο που του έρχεται στο μυαλό και του ζητά να συναντηθούν. “Μπορείς να έρθεις λίγο στο γραφείο μου; Θέλω να μιλήσουμε από κοντά. Σε περιμένω”, λέει πριν κλείσει το τηλέφωνο. Στα επόμενα επεισόδια, η Στέλλα θα τρέξει προς το γραφείο του ανήσυχη. Θα μάθει ότι υπάρχει μία σπείρα εμπορίας ανθρώπων στην Αθήνα που ο Χρήστος είχε εξαλείψει, αλλά τα μέλη της, αυτά που δεν είχαν συλληφθεί τελικά, τον κυνηγούν ανελέητα.

Η Στέλλα θα ταραχτεί και θα του το εκφράσει. “Ζήτησες να εντοπίσουμε την κλήση; ‘Ερχόμαστε…’. Είναι πολλοί;” θα ρωτήσει, και εκείνος θα της ζητήσει συγγνώμη για τον τρόμο. “Πώς να μην ταραχτώ όταν μου λες ότι απειλούν τη ζωή σου; Μου άρεσε που μου το είπες και με θεωρείς δικό σου άνθρωπο”, θα τονίσει με αγάπη. Οι δυο τους θα συνεχίσουν την κουβέντα τους στο σπίτι της, όπου ο εισαγγελέας θα επισημάνει πως αυτό δεν είναι πρώτη φορά που απειλείται. Ακριβώς μια μέρα αργότερα, καθώς ο Χρήστος κατευθύνεται προς το αυτοκίνητό του για ένα ραντεβού στο Ηράκλειο, ανακαλύπτει πως τα λάστιχα του έχουν σκάσει.

Αμέσως καλεί τη Στέλλα, που αρχίζει να τρέμει. “Αυτό είναι θράσος. Να σου κάνουν χτύπημα μέσα στη μέρα; Θα σε πάω εκεί που θέλεις”, της λέει, και εκείνη δέχεται. Δεν παραλείπει να του υπενθυμίσει ότι έχει μιλήσει ήδη στον Αντώνη για τις απειλές που δέχεται και ότι ανησυχεί για τη ζωή του. Την επόμενη μέρα, μια φωτογραφία της Στέλλας θα φτάσει σε ένα φάκελο στο γραφείο του Χρήστου, με το πρόσωπό της σβησμένο και τη σημείωση: “μαζί με τα ξερά, καίγονται και τα χλωρά”. Τότε ο εισαγγελέας θα αρχίσει πραγματικά να ανησυχεί για τον πιο αγαπημένο άνθρωπο που έχει στη Κρήτη.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ