Βλέποντας τη Σύλβια να πλησιάζει επικίνδυνα κοντά τον Φίλιππο, η Θάλεια αποφασίζει να την παρακολουθήσει, επιδιώκοντας να διαπιστώσει αν όντως είναι αυτή που ισχυρίζεται. Παράλληλα, ο Ραφαήλ συνειδητοποιεί ότι κάποιος από το νοσοκομείο διαρρέει πληροφορίες στον Σιρχάν και αποφασίζει να ανακαλύψει την ταυτότητα του.

Η Μαριτίνα, μοιράζεται με τον Ιάσονα τις υποψίες της για παρακολούθηση της ίδιας και του σπιτιού της, κι εκείνος σκέφτεται ότι ίσως ο Φίλιππος επέστρεψε και αναζητά τρόπους να ξανά κερδίσει την παλιά ζωή του.

Την ίδια ώρα, ο Φίλιππος, ενημερώνεται για ένα ατύχημα που ανατρέπει τα σχέδιά του και σπεύδει στο νοσοκομείο. Εκεί όμως, αντιμετωπίζει μια εντελώς απροσδόκητη κατάσταση. Φαίνεται πως έχει πέσει σε παγίδα και αυτή τη φορά δεν θα είναι και τόσο εύκολο να ξεφύγει.

Ο Σιρχάν, δίνει εντολή στον Ιάγο να τον εξοντώσει, ωστόσο, λίγο αργότερα, η Σύλβια τον παρακαλεί να τον σώσει. Ξαφνικά ο Ιάγος βρίσκεται αντιμέτωπος με το δίλημμα και πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στον Φίλιππο και τον εαυτό του.

Ταυτόχρονα, ο Φίλιππος ανακαλύπτει την πραγματική σχέση ανάμεσα στη Σύλβια και τον Αραβαντινό, ενώ ο Ιάσονας, η Λένα και ο Ραφαήλ, αποφασίζουν να συγκεντρωθούν στο σπίτι της Μαριτίνας για να σχεδιάσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Μετά από όλα αυτά, ο Φίλιππος αποφασίζει να ρισκάρει τα πάντα. Εισβάλλει στο καφενείο του Σιρχάν, επιδιώκοντας να βρει τις απαντήσεις που αναζητά, κι εκεί, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, ανακαλύπτει ένα νέο στοιχείο που ανατρέπει τα πάντα.