Οι Αποκριές πλησιάζουν. Κάτοικοι και χίπηδες ετοιμάζονται να γιορτάσουν στη σειρά “Η Παραλία“. Μάλιστα, οι χίπηδες ετοιμάζουν ένα ιδιαίτερο πάρτι «Mermaid».

Οι μάσκες που φορούν μπορεί να λειτουργούν ως προσωπεία, όχι μόνο για τη γιορτή, αλλά και για την απόκρυψη των σκοτεινών μυστικών του χωριού.

Η Υπατία, αρχίζει να υποψιάζεται την περίεργη συμπεριφορά του Χάρι και οι αμφιβολίες της δημιουργούν ρήξη στη σχέση τους, εξαιτίας της έλλειψης εμπιστοσύνης. Θα αποκαλυφθεί ποτέ η αλήθεια; Όλοι μοιάζουν ένοχοι, όλοι κρύβουν κάτι…

Παρόλο που ο Λοΐζος ξεκίνησε να αναμιγνύεται στις επαγγελματικές δραστηριότητες του κουνιάδου του, δεν γνώριζε ακριβώς που μπλέκει.

Τώρα αντιλαμβανόμενος σιγά σιγά τα κρυφά παρασκήνια των δραστηριοτήτων του Παπαγιαννάκη, ο Λοΐζος τρομοκρατείται από τα σκοτεινά μυστικά και τις σκληρές αλήθειες.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα ο Μαρκ, βυθισμένος σε μια αβεβαιότητα που τον συγκλονίζει, προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα γεγονότα που τον οδήγησαν σε αυτό το σημείο της ζωής του.

Ένα καινούργιο πρόσωπο, μια γυναίκα, έρχεται στη ζωή του Σήφη, προσφέροντας την στήριξή της στη διαχείριση του καφενείου. Παρά ταύτα, η αβεβαιότητα εξακολουθεί να κρέμεται πάνω από το χωριό των Ματάλων, καθώς πολλά αναπάντητα ερωτήματα συνεχίζουν να υπάρχουν…