Η Γη της Ελιάς Επόμενα Επεισόδια: Ο Κουράκος προσπαθεί να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο με τη Δήμητρα, αλλά η ζήλια μπαίνει και πάλι ανάμεσά τους. Ο Μάνος πείθει την Αριάδνη να γνωρίσει τον Ισίδωρο και ταυτόχρονα ελπίζει ότι η ξαδέλφη του θα δώσει μια ευκαιρία και στην Ιουλία.

Η Αφροδίτη και ο Χρήστος κάνουν μπάτσελορ πάρτι πριν από τον γάμο, αλλά εκείνος φαίνεται να έχει αμφιβολίες για αυτό το βήμα. Η Άννα υποπτεύεται ότι είναι έγκυος, αλλά ξεκαθαρίζει στον Πόπη ότι δεν προτίθεται να κρατήσει το παιδί. Ωστόσο, ο Πόπης στενοχωριέται, επειδή επιθυμεί πολύ να γίνει πατέρας.

Η Αριάδνη πλησιάζει τον Χρήστο, ο οποίος υποκύπτει στο ενδιαφέρον του για εκείνη. Ο Παρασκευάς συνεχίζει το φλερτ με και τις δύο κοπέλες, και η Μαργαρίτα αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Η μέρα του γάμου φτάνει, και ο Λυκούργος παραδίδει την Αφροδίτη στον Χρήστο με επισημότητα και υπερηφάνεια. Ταυτόχρονα, η παρουσία της Λουκίας στον γάμο προκαλεί αναστάτωση στη Χάιδω. Η Άννα αποκαλύπτει στην Αναστασία και τον Αποστόλη το ενδεχόμενο της εγκυμοσύνης της, κι εκείνοι την συμβουλεύουν να κρατήσει το παιδί, προκαλώντας την αντίδρασή της.

Η Χάιδω είναι ενοχλημένη, καθώς η Λουκία καθόταν δίπλα στον Λυκούργο στον γάμο, ενώ η Αθηνά και η Μαργαρίτα προσπαθούν να την καθησυχάσουν. Ο Λυκούργος, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, αποκαλύπτει στην Αριάδνη ότι η υπογραφή για την υιοθεσία της είναι γνήσια και ανήκει πράγματι στην Ιουλία.