Μετά τη φωτιά επόμενα επεισόδια – Ο Αλέξανδρος απαγάγει τον Τάσο

Η Ανθή βρίσκεται σε δύσκολη θέση και αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Τάσο την αλήθεια σχετικά με την ταυτότητά της και τις συμφωνίες που έχει κάνει. Παράλληλα, η Φαίδρα ανακαλύπτει την πραγματική φύση του Άρη και αποφασίζει να συνεργαστεί με την Ιωάννα, η οποία παλεύει για την απελευθέρωσή της από τα δεσμά του.

Μετά από αμέτρητες προσπάθειες, η Ιωάννα καταφέρνει να ξεφύγει, με τη βοήθεια του Χρηστάκη. Ο Άρης, εξοργισμένος, προσπαθεί να συγκεντρωθεί και να σχεδιάσει τις επόμενες κινήσεις του, όταν ο Αλέξανδρος εμφανίζεται για να του αποκαλύψει ότι ο δράστης που τον τραυμάτισε ήταν ο Τάσος.

Η Ειρήνη, ο Οδυσσέας και ο Νίκος δέχονται με χαρά την βοήθεια της Φαίδρας, η οποία ανακαλύπτει ένα λάθος του Άρη στο παρελθόν και τους παρέχει ένα ισχυρό όπλο κατά του. Έτσι, όλοι συνεργάζονται για να εντοπίσουν μια γυναίκα που είχε πέσει θύμα βίας από τον Βενιέρη στο παρελθόν και να την πείσουν να καταθέσει εναντίον του.

Οι έρευνές τους τους οδηγούν στην ηθοποιό Μάγδα Καλογήρου, ενώ ο Άρης, ακόμα ανυποψίαστος, πηγαίνει να συναντήσει τον Αποστόλη στη φυλακή. Έξαλλος κατηγορεί τη Φαίδρα και την Ανθή ότι προστατεύουν τον Τάσο, ο οποίος είναι ο ένοχος για την επίθεση στον Αλέξανδρο. Αμέσως μετά ο Βενιέρης πηγαίνει και τις εκβιάζει, λέγοντας ότι προστατεύουν έναν εγκληματία.

Ωστόσο, ο Αλέξανδρος, πάντα θερμοκέφαλος, απάγει τον Τάσο και τον κρατά όμηρο. Η Ιωάννα, μαζί με τον Νίκο και τον Οδυσσέα, πείθουν τη Μάγδα να καταθέσει για τις κακοποιήσεις που υπέστη, ενώ η Φαίδρα, υποχωρεί μπροστά στην εκβιαστική πίεση του Άρη και εγκαταλείπει την προσπάθεια να φέρει τον άντρα αντιμέτωπο με τη Δικαιοσύνη.

Έτσι, λοιπόν, ένας νέος αγώνας ξεκινά, προκειμένου οι τέσσερις φίλοι να φέρουν τη Μάγδα για κατάθεση πριν πέσει θύμα των σκοτεινών προθέσεων του Άρη. Παράλληλα, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, ο Κώστας με την βοήθεια του Άλις, αποφασίζει να πάρει πίσω τους κλεμμένους πίνακες που θα τον βοηθήσουν να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο.