Σασμός εξελίξεις – Ο Αντρέας εμφανίζεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς, συνταράσσοντας το κοινό. Ο Ρούσσος επιστρέφει στην Κρήτη, προκαλώντας αναταραχή μεταξύ Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων.

Σασμός εξελίξεις – Ο Αντρέας δίνει σημεία ζωής

Η ψυχρή συμπεριφορά του Γιώργου προς τη Θοδώρα την πληγώνει βαθιά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Σάντρα αντιμετωπίζει ανοιχτά τον Αστέρη, δημιουργώντας ένταση στον γάμο του με την Αργυρώ. Η Νάντια, λίγο πριν αποχωρήσει από το νησί, καταθέτει στον εισαγγελέα ότι ο Στεφανής δολοφονήθηκε από τον Ευθύμη. Ο Χρήστος αποφασίζει να ευχαριστήσει τη Στέλλα με μια έκπληξη, στέλνοντάς της ένα μπουκάλι κρασί. Η δικηγόρος αντιλαμβάνεται ότι κάτι καλό χτίζεται με τον εισαγγελέα.

Παράλληλα, η Καλλιόπη και ο Παύλος αποφασίζουν να μάθουν τι συμβαίνει ανάμεσα στην Αργυρώ και τη Θοδώρα. Παράλληλα η Θοδώρα βασανίζεται με την απόρριψη της Αργυρώς, που δεν θέλει να την βλέπει μπροστά της και με βαριά καρδιά ανακοινώνει στη Βασιλική την απόφαση που πήρε. Η Θοδώρα, καταρρακωμένη συναισθηματικά, ανακοινώνει στη Βασιλική ότι δεν θα γίνει νονά της κόρης της, αποφεύγοντας έτσι την αναστάτωση. Ο Τηλέμαχος μαθαίνει απροσδόκητα ότι ο αδερφός του είναι ζωντανός και πλέον ζει στην Κωνσταντινούπολη και θα παραμείνει μακριά από την Κρήτη για να μην φέρει άλλη αναστάτωση.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ