Το φινάλε της σειράς “Σασμός” αναμένεται να είναι χαρούμενο και με πολλές ανατροπές, καθώς θα παρουσιαστούν δύο εγκυμοσύνες και δύο γάμοι.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Πρώτα από όλα, παρακολουθούμε την Αργυρώ, η οποία πρόκειται να παντρευτεί τον Αστέρη. Το ζευγάρι προσπάθησε δύο φορές να παντρευτεί κρυφά, και μια άλλη σχεδίαζε να το κάνει ενώ ήταν στην Αθήνα, αλλά σε όλες τις περιπτώσεις υπήρχαν πολλά εμπόδια. Τώρα, ωστόσο, τα πάντα θα πραγματοποιηθούν όπως ακριβώς πρέπει και η τελετή θα διεξαχθεί από τον παπά Μιχάλη.

Εν τω μεταξύ, η ευτυχία τους δεν θα περιοριστεί στον γάμο, καθώς κατά την διάρκεια της τελετής, η Αργυρώ θα είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.

Η δεύτερη εγκυμοσύνη σχετίζεται με τη Θεοδώρα. Ο Γιώργος, παρατηρώντας πόσο πολύ επιθυμεί η σύντροφός του να υιοθετήσει το παιδί που εμφανίστηκε στην πόρτα του παπά, θα της προτείνει να παντρευτούν ώστε να μπορέσει εκείνη να κάνει την αίτηση της υιοθεσίας.

Με αποτέλεσμα, να μπουν στη διαδικασία να προγραμματίσουν έναν γάμο για το τυπικό κομμάτ που χρειάζεται για να ξεκινήσει η διαδικασία, αλλά στο τέλος το ζευγάρι θα πραγματοποιήσει και θρησκευτικό γάμο, κρατώντας στην αγκαλιά τους το παιδί που τους άλλαξε τη ζωή. Λίγο αργότερα, μάλιστα, η Θεοδώρα θα μείνει έγκυος και θα γίνει μητέρα για δεύτερη φορά.

Αυτές οι δύο εγκυμοσύνες θα φέρουν μεγάλες αλλαγές στην πλοκή του Σασμού, με αποτέλεσμα το τέλος να είναι ευχάριστο!