Σασμός επόμενα επεισόδια – Πριν πάει στο τμήμα για να πάρει απαντήσεις για την υπόθεση του Οδυσσέα, η Στέλλα εντοπίζει τον Χρήστο από μακριά, αλλά δεν τον χαιρετά. Παρεξηγεί την γυναικεία παρουσία δίπλα του.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Βάζει στον πάγο τον Χρήστο

Ακριβώς δίπλα του, ο εισαγγελέας κρατάει τα χέρια της Ντίνας, ενώ εκείνη εξηγεί πως η σχέση της με τον Βαγγέλη έχει τελειώσει οριστικά. Η Στέλλα ταράζεται και προσπαθεί να μην το δει. Κατεβάζει το κεφάλι και κατευθύνεται στο γραφείο του Αντώνη για τις απαντήσεις που θέλει για την υπόθεση που την απασχολεί σχετικά με τον Γιώργο, που εμπλέκεται στην υπόθεση των Ευθύμη – Οδυσσέα. Ενώ η Αργυρώ συγκρούεται με τη Μαριάννα για τις αποφάσεις που παίρνει, ένα νέο πρόσωπο εμφανίζεται στο νησί και συναντάει αμέσως τον αγαπημένο της.

Αυτό είναι η Σάντρα (Ελίζα Σκολίδη), κόρη του Δημήτρη Μαραθάκη. Πριν φτάσει στο σπίτι του πατέρα της, έχει ένα μικρό ατύχημα, καθώς οι τσάντες που κρατά στα χέρια της πέφτουν κάτω. Ο Αστέρης τη βοηθάει να τις μαζέψει και της παρουσιάζεται, ενώ εξηγεί ότι ο πατέρας της είναι ο προσωπικός του γιατρός. Το πρόσωπο της κοπέλας φωτίζεται και δεν σταματά να χαζεύει τον Αστέρη, ακόμα και όταν αυτός αμέριμνος συνεχίζει τον δρόμο του.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ