Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Παράδεισος Κυριών», αναμένεται ένα μεγάλο γεγονός, καθώς έρχεται μια απαγωγή που θα προκαλέσει σοκ…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Συγκεκριμένα, η Λιζέτα, που βρίσκεται στην Ελλάδα μετά από παροτρύνσεις του Ντίνου, ετοιμάζεται να επισκεφτεί τον «Παράδεισο» όπου εκεί θα γνωρίσει τον Σίμο.

Όταν ο Σίμος μάθει ότι η Λιζέτα είναι η πρώην σύζυγός του Ντίνου, αποφασίζει να ενημερώσει τη μητέρα του, αλλά και τη Βικτώρια. Η μητέρα του Σίμου με τη σειρά της μοιράζεται αυτή την πληροφορία με τον Αποστόλη, ο οποίος της υπενθυμίζει πως η κατάθεση της Λιζέτας μπορεί να βοηθήσει στο να στείλουν τη Βικτώρια στη φυλακή.

Από κοινού, αποφασίζουν να προχωρήσουν στην απαγωγή της Λιζέτας, όπως θα δούμε στην συνέχεια της σειράς «Παράδεισος Κυριών». Όταν η Λιζέτα βρίσκεται στο αεροδρόμιο, η Μάγια και ο Φώτης την απαγάγουν, αλλά της διευκρινίζουν ότι επιθυμούν μόνο τη συνεργασία της.

Ο Αποστόλης στη συνέχεια εξηγεί το σχέδιο τους στη Λιζέτα, η οποία συμφωνεί να συνεργαστεί μαζί τους. Ωστόσο, όταν ο Ντίνος και η Μιράντα διαπιστώνουν ότι η Λιζέτα έχει εξαφανιστεί, ανησυχούν και φοβούνται για τη ζωή της.