Ο Χρήστος και η Αφροδίτη ανακοινώνουν στον Λυκούργο, την Ισμήνη και τον Κωνσταντίνο την απόφασή τους να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η προετοιμασίες για τον γάμο ξεκινούν, αλλά ο Λυκούργος αντιλαμβάνεται κάποια ύποπτα βλέμματα που ανταλλάσσονται μεταξύ του ανιψιού του και της Αριάδνης. Όπως φαίνεται Ο Χρήστος και η Αριάδνη ερωτεύονται κεραυνοβόλα…

Ένα κρυφό, παθιασμένο ειδύλλιο ανθίζει, το οποίο αναμένεται να επηρεάσει και άλλα άτομα γύρω τους. Καθώς αποκαλύπτονται μυστικά, ο Στάθης ανακαλύπτει την ένοχη αλήθεια σχετικά με την κόρη του, ενώ η Ιουλία, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, που έχει αναπτύξει μια ζεστή φιλία με την Αφροδίτη, βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Διχάζεται ανάμεσα στην ανάγκη να προστατεύσει την καλή της φίλη και την επιθυμία να μην βάλει εμπόδια στην κόρη της, που τόσο προσπαθεί να πλησιάσει. Είναι επίσης ενήμερη για τα βάσανα που έχει υποστεί η άτυχη κοπέλα από τον πρώην της σύντροφο. Ο Χρήστος φαίνεται ως η ελπίδα για να επουλώσει τις πληγές της και να την οδηγήσει προς την ευτυχία που της αξίζει.