Η Μάγισσα: Ο Κανέλλος μαθαίνει την αλήθεια για τον χαμένο του αδερφό, την ώρα που ο θάνατος ξαναχτυπάει την πόρτα… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 Η Μάγισσα. Ημέρες προβολής: Δευτέρα έως Τετάρτη στις 21:00

Η Μάγισσα Επεισόδιο 24

Ηθοποιοί: Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Λέχου, Γιώργος Γάλλος, Τάσος Νούσιας, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Νίκος Ψαρράς, Αναστάσης Ροϊλός, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Στεφανί Καπετανίδη, Βασίλης Μηλιώνης, Άρης Νινίκας, Θέμις Μπαζάκα, κ.α.
Σενάριο: Μελίνα Τσαμπάνη-Πέτρος Καλκόβαλης. Σκηνοθεσία: Λευτέρης Χαρίτος

Στο προηγούμενο επεισόδιο: Η ζωή του Μάρκου κρέμεται από μια κλωστή… Ο Εμρέ μετά την αποτυχία της δολοφονίας των Γερακάρηδων, προειδοποιεί τους καπετάνιους πως οι Τούρκοι θα επιτεθούν στη Μάνη. Ο Ρασοφόρος αποφασίζει ν’ ανοίξει σε όλους τα χαρτιά του με απρόβλεπτες συνέπειες. Μια εγκυμοσύνη θα φέρει καινούριες ανατροπές.

Η Μάγισσα 14/11 Επεισόδιο 24

Οι κατηγορίες της Ρηνιώς πως η Μεταξία ήθελε να δηλητηριάσει την Θεοφανώ, προκαλούν καινούρια αναστάτωση. Οι Γερακάρηδες φεύγουν απ’ τον πύργο τους, όταν μαθαίνουν πως οι Τούρκοι θα εισβάλλουν στη Μάνη γι’ αντίποινα.

Ο Αντρέι γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει πως ο Μιχαήλ έστειλε τον Μανόλη και τον ρασοφόρο στον πύργο ενός αιμοσταγή άρχοντα, για να τους τιμωρήσει εκείνος.

Ο Κανέλλος μαθαίνει την αλήθεια για τον χαμένο του αδερφό, την ώρα που ο θάνατος ξαναχτυπάει την πόρτα…