Έρωτας φυγάς: Η Αλεξάνδρα, έπειτα από την απόπειρα να σκοτώσει τον Ιάσονα φυλακίζεται… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Ο «πόλεμος» συνεχίζεται

Σε Τέξας αναμένεται να μετατραπεί το Κιάρι, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του δεύτερου κύκλου της αγαπημένης σειράς «Έρωτας φυγάς», με απειλές, πυροβολισμούς, ξυλοδαρμούς που φυσικά πρωταγωνιστές θα είναι η Αλεξάνδρα, ο Ιάσονας, ο Μάρκος και η Ευγενία.

Η Αλεξάνδρα, έπειτα από την απόπειρα να σκοτώσει τον Ιάσονα φυλακίζεται, ενώ εκείνος λίγο καιρό αργότερα, παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο και αποφασίζει με την κατάθεσή του να την αθωώσει και να την δεχτεί στο αρχοντικό, αλλά σαν υπηρέτρια του.

Εκείνη μη έχοντας άλλη επιλογή, δέχεται, όμως οι μέρες που έρχονται για την ίδια είναι ακόμα πιο δύσκολες. Η Ευγενία σε μια προσπάθεια της να ξανά φέρει τον Μάρκο κοντά της, ζητάει από την Αλεξάνδρα να βρεθούν στο δάσος και να μιλήσουν.

Όμως, εκεί, η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου και η Ευγενία άθελα της πυροβολεί την Αλεξάνδρα, η οποία τραυματίζεται και πέφτει κάτω αιμόφυρτη. Μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή και τελικά το καταφέρνουν.

Μαθαίνοντας ο Μάρκος τι έχει συμβεί, πηγαίνει να την δει και τότε η Αλεξάνδρα του λέει ότι η Ευγενία αποπειράθηκε να την σκοτώσει και του αποκαλύπτει ότι ο Γιωργάκης είναι δικός του γιος και όχι του Ιάσονα.

Ο Μάρκος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και το μόνο που θέλει είναι να βρει τον Ιάσονα και να ξεμπερδεύει μια και καλή μαζί του, αλλά η Αλεξάνδρα στην προσπάθεια της να τον εμποδίσει απειλεί να βάλει τέλος στη ζωή της..