Αριάδνη και Αφροδίτη πιάνονται στα χέρια… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», με την Αριάδνη, την Αφροδίτη και τον Χρήστο να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Η γιατρός πιστεύει ότι ο γάμος της είναι ευτυχισμένος, όμως ο Χρήστος την απατά με την Αριάδνη, την κόρη της Ιουλίας και του Στάθη.

Παρά τις τύψεις τους για την κατάσταση, το παράνομο ζευγάρι δεν σταματάει τις κρυφές συναντήσεις τους. Έτσι, ο Χρήστος αποφασίζει να τερματίσει τη σχέση του με την Αφροδίτη και να ζητήσει διαζύγιο.

Εν τω μεταξύ όμως, δεν έχει την ευκαιρία να κάνει το επόμενο βήμα, καθώς η Αφροδίτη του ανακοινώνει πως είναι έγκυος, γεγονός που τον ταράζει βαθύτατα.

Και φυσικά αυτή είδηση φτάνει και στην Αριάδνη, η οποία θα αντιδράσει έντονα, τόσο στον Χρήστο, που της έδωσε ψευδείς υποσχέσεις, όσο και στην Αφροδίτη, την οποία τώρα ζηλεύει έντονα. Οι δύο γυναίκες θα φτάσουν μέχρι και στο σημείο να πιαστούν στα χέρια.