Έρωτας φυγάς: Η Μαργέτα ζητά να αφεθεί η νύφη της ελεύθερη έστω μέχρι τη δίκη, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Υποστηρίζει ότι μπορεί να εγγυηθεί ότι η κατηγορούμενη δεν θα αποδράσει και θα παραμείνει στο αρχοντικό. Η ίδια θα είναι πάντα στο σπιτι και θα παρουσιάζεται αμέσως στο αστυνομικό τμήμα όταν και όποτε της ζητηθεί… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: η Μαργέτα εκτός εαυτού…

Μετά από αυτή την απόφαση, η Αλεξάνδρα αφήνεται ελεύθερη. Ωστόσο, όταν επιστρέφει στο αρχοντικό, αντιμετωπίζει μια νέα πραγματικότητα. Ο Ιάσονας την ενημερώνει ότι τα παιδιά τους είναι ασφαλή σε ένα άλλο σπίτι και μόνο αυτός ξέρει πού είναι. Επίσης, της ανακοινώνει ότι δεν θα κοιμάται πλέον στη μεγάλη κρεβατοκάμαρα του αρχοντικού ως πρώτη κυρία, αλλά στα δωμάτια των υπηρετών. Επιστρέφει στα παλιά της καθήκοντα ως υπηρέτρια. Θα γίνει ό,τι ήταν όταν τη γνώρισε: υπηρέτρια.

Κανείς δεν χαίρεται με αυτήν τη νέα οδηγία του Ιάσονα, ούτε η Μαργέτα ούτε οι υπηρέτες. Ωστόσο, η ίδια η Αλεξάνδρα τους διαβεβαιώνει όλους ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό.

Η Μαργέτα κάνει τα πάντα για να βρει τα εγγόνια της και να τα επανενώσει με τη μητέρα τους. Με τη βοήθεια της μικρής Μαρίνας, το καταφέρνει. Εντοπίζει το σπίτι όπου τα κρατούσε κρυμμένα ο γιος της και βλέπει ακόμα και το αυτοκίνητό του σταθμευμένο έξω. Αυτό όμως δεν την πτοεί. Δεν περιμένει να φύγει, αλλά χτυπάει την πόρτα αποφασισμένη να τον αντιμετωπίσει αν της πει οτιδήποτε. Όμως, όταν η πόρτα ανοίγει, η Μαργέτα παγώνει. Αντικρίζει τη γυναίκα που έχει στοιχειώσει τη ζωή της, την Ουρανία Πετροπούλου.

Στο βάθος, ο γιος της κάθεται άνετα στην πολυθρόνα σαν να είναι στο δικό του σπίτι. Η Μαργέτα πλησιάζει και τον ρωτά αν ντρέπεται. Χωρίς να περιμένει απάντηση, παίρνει τα εγγόνια και φεύγει… Όταν μένουν μόνοι στο σπίτι, η Ουρανία στρέφεται στον Ιάσονα και του αναφέρει ότι παλιά είχε μπει ανάμεσα στον πατέρα και τη μητέρα του. Τώρα μπαίνει ξανά ανάμεσά τους. Ο Ιάσονας της απαντά ότι αν υπήρχε ευτυχία στο σπίτι τους, δεν θα είχε θέση εκεί. Και τώρα τη βλέπει σαν ένα στήριγμα.