Έρωτας φυγάς: ο Ιάσονας προσπαθεί να εισέλθει στο σπίτι, αλλά η Μαργέτα έχει τοποθετήσει φύλακες που του απαγορεύουν την πρόσβαση… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: αναστάτωση και αναταραχή..

Μια φρέσκια πλοκή ανοίγει στον δεύτερο κύκλο της σειράς “Έρωτας φυγάς”. Σε αυτήν, θα αναδειχθεί πώς ο Γιώργος Δεμερτζής είχε μια ερωμένη. Το μυστικό αυτό γνώριζαν τόσο η Μαργέτα όσο και ο Ιάσονας. Το αναπάντεχο θα είναι η επιστροφή της γυναίκας αυτής στις ζωές τους, η οποία θα προκαλέσει αναστάτωση και αναταραχή.

Η σύγκρουση ανάμεσα στη μητέρα και τον γιο θα εξελιχθεί σε μια μεγάλη οργή. Η Μαργέτα θα ανακαλύψει ότι ο Ιάσονας συναντιέται κρυφά με την ερωμένη του πατέρα του και αντιμετωπίζει αυτήν την κατάσταση με οργή. Θέλει να μάθει τι σκοπούς έχει η γυναίκα που είχε καταστρέψει τη ζωή της.

“Πρώτα από όλα, πήρες τον άντρα μου και τώρα θέλεις να πάρεις και τον γιο μου; Το θέλεις για εκδίκηση, εξαιτίας του θυμού σου;”, τη ρωτά η Μαργέτα, με τη γυναίκα να απαντά: “Είμασταν ερωτευμένοι με τον Γιώργο, αλλά η περηφάνια και η ζήλια σου σε εμπόδισαν να δεις την αλήθεια.” Αγανακτισμένη, η Μαργέτα φωνάζει:

“Ήταν ο άντρας μου! Πώς τον βρήκες;”. Η πρώην ερωμένη του Δεμερτζή απαντά: “Σ’ αυτό το σπίτι ο γιος σου έρχεται από 17 ετών μαζί με τον πατέρα του! Ήμουν για εκείνον σαν δεύτερη μάνα και μου στάθηκε όταν ο πατέρας του πέθανε και έμεινα μόνη μου” Η Μαργέτα δυσκολεύεται να δεχτεί όσα ακούει και αντιμετωπίζει τον γιο της με οργή.

Την επομένη, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, ο Ιάσονας προσπαθεί να εισέλθει στο σπίτι, αλλά η Μαργέτα έχει τοποθετήσει φύλακες που του απαγορεύουν την πρόσβαση. “Αν δεν αλλάξεις στάση, δεν θα ξαναμπείς ποτέ σε αυτό το σπίτι. Φύγε και μην επιστρέφεις”, του ανακοινώνει. Ο Ιάσονας προσπαθεί να κινηθεί, αλλά η Μαργέτα τον απειλεί με το όπλο της για να τον απομακρύνει.

Συγχρόνως, η Μαργέτα αποφασίζει να αλλάξει το όνομα της εταιρείας, να αναλάβει την ηγεσία της και να μοιράσει τα ρούχα του νεκρού συζύγου της σε άπορους.

Παράλληλα, ο Ιάσονας για να προκαλέσει τη μητέρα του, αρχίζει να βγαίνει με την ερωμένη του πατέρα του και να δηλώνει σε όλους: “Ο πατέρας μου αγάπησε αυτήν τη γυναίκα, αλλά ποτέ δεν έγινε Δεμερτζή λόγω της μητέρας μου.”

Ταυτόχρονα, αγοράζει ένα σπίτι και η Μαργέτα, προκειμένου να τον τιμωρήσει, αποφασίζει να καθιερώσει τον Μάρκο ως μέτοχο της εταιρείας! Αυτό ταράζει τον Ιάσονα, που προσπαθεί απεγνωσμένα να ανατρέψει αυτήν την εξέλιξη.