Το Μυστικό της Πεταλούδας: Η Ειρήνη πάει στο σπίτι της κι ο Αρίστος τη βλέπει χαρούμενος. Εκείνη του λέει πως πήγε για να μείνει μόνη και μόνο για να κοιμηθεί εκεί… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 19-20

Ηθοποιοί: Γιώργος Νινιός, Ελισάβετ Μουτάφη, Κατερίνα Μισιχρόνη, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Νεοκλής Νεοκλέους, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Μαρίλια Γιαλλουρίδου, Χάρης Κκολός, Νίκος Γκέλια…

Δευτέρα έως Κυριακή στις 16:45

Το Μυστικό της Πεταλούδας 26/8 Επεισόδιο 19-20

Η Χάρις ξαφνιασμένη που βλέπει το Νικόλα στο σπίτι του Στέφανου. Ο Στέφανος τα μπαλώνει, λέγοντας της ότι ο Νικόλας πήγε να του πει τα καλά νέα για την Αμάλα. Όταν ο Νικόλας φεύγει, η Χάρις ζητάει απ΄ τον Στέφανο να δει το σπίτι του και του κάνει ερωτήσεις σε σχέση με την υιοθεσία.

Η Ειρήνη πάει στο σπίτι της κι ο Αρίστος τη βλέπει χαρούμενος. Εκείνη του λέει πως πήγε για να μείνει μόνη και μόνο για να κοιμηθεί εκεί.

Ο Χριστόφορος αγριεμένος που είδε τις φωτογραφίες που τράβηξε η Έλενα μ΄ αυτόν και την Ειρήνη, τα βάζει μαζί της και τη διώχνει. Πάνω στην ένταση, όμως, τον πιάνει πάλι ένας δυνατός πόνος στο κεφάλι.
Ο Παύλος ευχαριστεί την Κρίστια που δεν ανέφερε τίποτα στη Χλόη για τον Γρηγόρη, όπως της είχε ζητήσει. Η Κρίστια του λέει πως θα ΄πρεπε να πει στη Χλόη για τον Γρηγόρη, γιατί μπορεί κάποια στιγμή να το μάθει, αφού σάιτ απ΄ τη δίκη του είναι παντού στο ίντερνετ.
Η Έλενα έχει επιστρέψει στη Λευκωσία και σκέφτεται ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της. Αυτό που την ενδιαφέρει τώρα, είναι να μάθει ποια είναι η σχέση του Χριστόφορου και της Ειρήνης. Μη βρίσκοντας άκρη, σκέφτεται να βρει πού μένει ο Μάρκος, μήπως βγάλει κάτι από κει.

Ο Φίλιππος πάει στο τμήμα να παραλάβει τα όπλα του Χριστόφορου κι ο Άλκης του λέει για το σήμα απ΄ το κινητό του Πολυβίου, που εντοπίσανε κοντά στην εταιρία του Χριστόφορου. Ο Φίλιππος το λέει στον Χριστόφορο, αφού πιστεύει ότι κάποιος πάει να τους παγιδέψει και να τους μπλέξει με το φονο του Πολυβίου.

Ο Άρης βλέπει τη μελανιά στο μάτι της Λουίζας και τα βάζει με το Δώρο. Αυτός αρνείται ότι τη χτύπησε, του λέει πως η Λουίζα έπεσε πάνω στον καυγά τους, αλλά, ο Άρης δεν τον πιστεύει. Θυμωμένος με το Δώρο, πάει στην εταιρία και λέει στον Φίλιππο ότι θέλει να μιλήσει στον Χριστόφορο.