… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Το προξενιό της Ιουλίας Επόμενα Επεισόδια 21-22-23

Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις, η Ιουλία, πολύ πιεσμένη και σε απόγνωση, αναζητά διεξόδους διαφυγής, ενώ ο Γρηγόρης απ’ την πλευρά του, δεν αποδέχεται τον χωρισμό τους και αποφασισμένος να την κερδίσει, εντείνει τις προσπάθειές του με κάθε μέσο.

Επεισόδιο 21

Η Κυριακούλα που υποπτεύεται πως κάτι τρέχει ανάμεσα στην Αλεξάνδρα και τον Ατζαλίνα, την σπρώχνει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα, κάτι που την οδηγεί σε αποκαλύψεις απέναντι στον νεαρό δικηγόρο. Η Στεφανία, που επιμένει πως πρέπει να πουν στο Χρήστο κάποιες αλήθειες για το παρελθόν, έρχεται σε έντονη σύγκρουση με τη Χάδω και με το Γιωργίκη.

Κι ενώ ο Στασινόπουλος συνεχίζει τις έρευνες για να εντοπίσει τον Φώτη, μάρτυρα-κλειδί για τη δολοφονία Σκούταρη, η Κατερίνη και η Κυριακούλα κανονίζουν να κάνουν ένα τραπέζι στο σπίτι των Ραζίνηδων, για να μονοιάσουν ο Στράτος και ο Κωστής και για να προχωρήσει το προξενιό της Φιλιώς με το Γρηγόρη. Η Στάσα περιμένει πως μετά τις αποκαλύψεις, η Ιουλία θα καταδώσει το Στράτο, όμως εκείνη βρίσκεται μπροστά σε ένα νέο δίλημμα.…

Επεισόδιο 22

Η Αλεξάνδρα μετά την συνάντηση με τον Δημητρό, επιστρέφει αναστατωμένη στον Τύρναβο, με την Κυριακούλα να την συμβουλεύει να γυρίσει άμεσα πίσω στη ζωή της στην Αθήνα.

Η υγεία της Στάσας κλονίζεται ανακαλύπτοντας ότι συνεχίζεται η επικοινωνία Γρηγόρη-Ιουλίας, γεγονός που τελικά τις φέρνει πιο κοντά, κάτι που εκμεταλλεύεται η Στάσα για να πιέσει την κόρη της να μιλήσει για τον φόνο.

Την ίδια ώρα, στο αρχοντικό Προβιού, ο Χρήστος εξακολουθεί να ρωτά τον Γιωργίκη για το παρελθόν, φέρνοντας τον σε δύσκολη θέση, ενώ η Χάδω μαλώνει με τη Στεφανία, με τον καβγά τους να καταλήγει σ’ ένα βίαιο ξέσπασμα της Χάδως.

Κι ενώ η χωροφυλακή είναι κοντά στα χνάρια του Φώτη, οι οικογένειες Ραζίνη-Στασινόπουλου συναντιούνται σε οικογενειακό τραπέζι σε μια προσπάθεια επανασύνδεσης με τον Δημητρό, που θέλοντας να μιλήσει στην Αλεξάνδρα πηγαίνει σπίτι της και τυχαία, να γίνεται μάρτυρας μιας πολύ σοβαρής εξέλιξης που αφορά στον φόνο…