Ο Βαγιάκος γίνεται το νέο τσιράκι του Δημοσθένη… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», η εξέλιξη της πλοκής υπόσχεται να είναι ανατρεπτική. Αποκαλύπτεται ότι ο Βαγιάκος έχει στενή σχέση με τον Δημοσθένη, γεγονός που θα συγκλονίσει το κοινό.

Ο Ορέστης, ο οποίος είχε αφήσει πίσω την καριέρα του ως μυστικός αστυνομικός λόγω της υγείας του, επιστρέφει στον ρόλο του χωρίς να γνωρίζει κανείς εκτός από λίγους εκλεκτούς.

Παράλληλα, ο Δημοσθένης επιστρέφει στη διακίνηση ναρκωτικών στη Μάνη και αυτή τη φορά συνεργάζεται με τον Βαγιάκο για να λαμβάνει πληροφορίες από την αστυνομία. Όμως, ο Βαγιάκος καταλήγει να δώσει πληροφορίες που αποδεικνύονται ψευδείς, όπως θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια.

Μετά από μερικές ημέρες, ο Ορέστης εντοπίζει δραστηριότητα διακίνησης ναρκωτικών και αποφασίζει να αναλάβει δράση χωρίς να ενημερώσει τον Κουράκο. Ο λόγος για αυτή την απόφαση είναι η πληγωμένη σχέση του με τη Δήμητρα και το πρόσφατο πισώπλατο χτύπημα που δέχτηκε από αυτόν.

Ο Ορέστης αρχίζει να ερευνά διακριτικά την υπόθεση, χωρίς να κανείς να υποψιάζεται τίποτα. Ωστόσο, όταν αντιληφθεί ότι ο Δημοσθένης κρύβεται πίσω από τις ενέργειες αυτές, θα σοκαριστεί…