Η Μάγισσα – Οι αποκαλύψεις ήταν οδυνηρές για όλους. Η ώρα της κρίσης έχει φτάσει. Τα εγκλήματα της Δαμιανής έχουν πια αποκαλυφθεί. Ο μόνος που ακόμα δεν πιστεύει πως αυτή είναι η φόνισσα του βρέφους είναι ο γιος της, ο Τζανής, γι’ αυτό και προς το παρόν τη στηρίζει.

Η Μάγισσα – Η Τελευταία πράξη πριν σβήσουν τα φώτα

Το άλλο μεγάλο της στήριγμα είναι η Κυπριανή, η οποία και ξέρει και την προστατεύει, αφού είναι εξίσου σατανική με την ίδια και θα σταθεί δίπλα της μέχρι την κρίσιμη στιγμή. Όταν όλοι θα είναι εναντίον της. Άλλωστε, πια, την πολεμά κι ο ίδιος της ο γιος, που έχει μάθει από την αδελφή του ότι είναι μάγισσα και πως αυτή σκότωσε τον πατέρα τους και κατηγόρησε άδικα την Αναχίτ. Και πλέον δεν τον έχει του χεριού της. Οι κουβέντες που αντάλλαξαν στο στάβλο των Λασκαραίων ήταν ξεκάθαρες.

Τώρα πια, είναι εναντίον της και δεν θα ηρεμήσει αν δεν επανορθώσει για τα κρίματα που έκανε παρασυρμένος από τα ψέματά της της. Γιατί εξαιτίας της έκαψε στα νιάτα του την Αναχίτ και πρόσφατα άφησε να θανατωθεί ο γιος του, ο Πετρούνης. Η Κυπριανή, επίσης, ξέρει πως ο Σπήλιος δεν πρόκειται να κάνει κακό στα παιδιά του που βρίσκονται στον πύργο των Λασκαραίων, κι αυτό την εξυπηρετεί.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ