Ο Παράδεισος των Κυριών: Η νεαρή και δροσερή Μαρίλια, που είναι 28 ετών, εισβάλλει στον δεύτερο κύκλο του “Παραδείσου” με τη δική της ξεχωριστή παρουσία… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Ευδοξία…

Η άφιξή της είναι μια πραγματική ανανέωση στον παράδεισο. Τον παράδεισο που, μετά την καταστροφή του, ετοιμάζεται να αναγεννηθεί, λάμποντας πιο φωτεινά από ποτέ.

Ονομάζεται Ευδοξία και με την είσοδό της φέρνει μαζί της έναν αέρα δροσιάς και ομορφιάς. Το νέο αυτό πρόσωπο στον παράδεισο είναι καμβάς όπου θα ζωγραφιστούν νέες ιστορίες, μυστικά που θα αποκαλυφθούν και ζωές που θα διασταυρωθούν. Η πρωταγωνίστρια αυτής της ιστορίας είναι η Ευδοξία, την οποία υποδύεται η Μαρίλια Μητρούση.

Σε αυτό το νέο κεφάλαιο, η ερώτηση που διακυβεύει τα πάντα είναι: Τι κρύβει πίσω της αυτή η νέα φιγούρα; Το όνομα “Ευδοξία” αναδεικνύει ένα μυστήριο που προκαλεί την περιέργειά μας. Κάτι σε αυτή τη λέξη και στον τρόπο που ακούγεται μας υποδεικνύει ότι υπάρχει περισσότερο από ό,τι βλέπουμε. Και έχετε δίκιο να νιώθετε έτσι, γιατί πίσω από το όνομα και την εμφάνιση της Ευδοξίας, υπάρχει μια πλοκή που αργά αργά θα αποκαλυφθεί. Και αυτή η πλοκή θα έχει επίσης τη δύναμη να επηρεάσει και άλλες ζωές.

Στο προσκήνιο της ιστορίας βρίσκεται η ηθοποιός Μαρίλια Μητρούση, η οποία είχε κάνει την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση την περασμένη σεζόν, στη σειρά “ΣτΟργή” του καναλιού ΣΚΑΪ. Εκείνη τη φορά, υποδύθηκε μια βαθιά πληγωμένη ψυχή, την Άννα, που αναζητούσε απαντήσεις για την ταραγμένη σχέση με τη μητέρα της.

Αλλά πέρα από την υποκριτική της δεξιοτεχνία, η Μαρίλια Μητρούση φέρνει μαζί της και την επώνυμη κληρονομιά των ηθοποιών Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου και Μιχάλη Μητρούση, γεγονός που δεν περνά απαρατήρητο. Οι δεσμοί της με τον χώρο του θεάτρου και της ψυχαγωγίας συμβάλλουν στο να διαμορφώνεται η αίσθηση ότι κρύβει κάτι σημαντικό.

Η νεαρή και δροσερή Μαρίλια, που είναι 28 ετών, εισβάλλει στον δεύτερο κύκλο του “Παραδείσου” με τη δική της ξεχωριστή παρουσία.

“Ευδοξία” είναι το όνομά της στη σειρά του καναλιού του ALPHA. Και εκεί, μέσα στον αναγεννημένο και λαμπερό παράδεισο, η Ευδοξία θα βρει τη θέση της. Ο Ντίνος θα την προσλάβει για να ενταχθεί στο προσωπικό του και να φέρει την ανάσα της νεότητας και της δροσιάς. Το πολυκατάστημα θα γίνει ο χώρος όπου θα αναπτύξει τις ικανότητές της και θα κερδίσει τον σεβασμό του περιβάλλοντός της. Παράλληλα, η διάθεσή της να μάθει και να αναπτυχθεί στο χώρο θα την καθιστά σημαντική πηγή γνώσης για όλους όσοι βρίσκονται γύρω της.

Πίσω από το ανυποψίαστο χαμόγελο της Ευδοξίας, όμως, κρύβεται μια άλλη πλευρά. Μια πλευρά που αρχικά παραμένει κρυμμένη. Καθώς ο χρόνος περνά και η ιστορία της αρχίζει να αποκαλύπτεται, το μυστήριο θα επηρεάζει και άλλους χαρακτήρες της σειράς.

Η Ευδοξία δεν είναι μόνο ένα πρόσωπο που φωτίζει το περιβάλλον, αλλά κρύβει μια προσωπική ιστορία που θα ανατρέψει τα δεδομένα. Και μαζί με αυτήν, τα πάντα είναι πιθανά να ανατραπούν, σε μια σειρά γεμάτη εντάσεις και ανατροπές.