Ο Αστέρης φαίνεται ενοχλημένος από τη φυγή της Αργυρώς, κάτι που θα αποκαλυφθεί στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς “Σασμός”. Προσπαθεί με όλη τη δύναμή του να τη βρει. Θα τα καταφέρει ή όχι;

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Από την άλλη πλευρά, η Αργυρώ αισθάνεται απογοητευμένη βλέποντας τον Αστέρη να είναι όλο και πιο απόμακρος από αυτήν. Αφού ο Αστέρης αποφασίζει να παραμείνει κοντά με την οικογένειά του, αγνοώντας την ίδια και τον γιο τους, η Αργυρώ καταλήγει σε μια πρόταση που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω.

Ταυτόχρονα, η Αργυρώ και η Βασιλική αντιμετωπίζουν μεγάλες αντιζηλίες. Η Αργυρώ κατακρίνει τη Βασιλική λέγοντας ότι δεν έχει ηθικά όρια, ενώ η Βασιλική αντιδρά έντονα κατηγορώντας την Αργυρώ για την απουσία της στη στιγμή ανάγκης και την κατηγορεί για την απόμακρη στάση της απέναντι στον Αστέρη.

Παρ’ όλα αυτά, ο Αστέρης ακόμη αναρωτιέται αν είναι βέβαιος για τα συναισθήματά του για την Αργυρώ και τον Πετράκη.

Παράλληλα, η Μαρίνα προσπαθεί να αλλάξει τη γνώμη της κόρης της για τον Αστέρη, αλλά αυτή εμμένει στις αποφάσεις της. Όταν η Αργυρώ εξαφανίζεται, ο Αστέρης προσπαθεί να την εντοπίσει, αλλά όλες οι προσπάθειες του αποτυγχάνουν. Μια εξομολόγηση μπορεί να καταστρέψει και πάλι την ισορροπία.