Η Μάγισσα εξελίξεις – Συναρπαστικές εξελίξεις περιμένουν τους θεατές στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς η Ρηνιώ θα αντιμετωπίσει τον Τζανή. Ο Τζανής αποφασίζει να γίνει αρχηγός των Λασκαραίων, αναλαμβάνοντας την ηγεσία της ισχυρής οικογένειας.

Η Μάγισσα εξελίξεις – Πρέπει να υπακούσεις – Μην ρίχνεις λάδι στη φωτιά

Ουκ λίγες φορές έχει δηλώσει στη μητέρα του την απόφασή του να κατακτήσει τον πύργο των Λασκαραίων. Παρά τη στήριξη της μητέρας του, αυτή προσπαθεί να τον φέρει στην τάξη, υπενθυμίζοντάς του την ηγεσία του Μάρκου. Ο Τζανής, ωστόσο, αναζητά καταφύγιο στον πύργο των Γερακάρηδων, εκεί όπου σχεδιάζει μαζί τους την καταστροφή των Λασκαραίων και τη δολοφονία του Μάρκου. Ταυτόχρονα, η Δαμιανή τον υποστηρίζει στην προσπάθειά του και επιθυμεί εκδίκηση για την απώλεια του εγγονού της και την προδοσία του Μιχαήλ.

Ο Μάρκος ανακαλύπτει τα σχέδια του Τζανή και κατανοεί πως αυτός ήταν ο υπεύθυνος για την οικονομική και εμπορική του καταστροφή. Η σκέψη ότι ο αδερφός του εντέλει διέταξε τη δολοφονία του νεογέννητου παιδιού του τον γεμίζει με μίσος ακόμα περισσότερο για τον Τζανή. Την ίδια νύχτα, το σχέδιο του Τζανή εκτελείται με επιτυχία, με τον πύργο των Λασκαραίων να πέφτει στα χέρια των Γερακάρηδων. Ο Τζανής γίνεται ο νέος καπετάνιος, ενώ οι γυναίκες του πύργου καταφέρνουν να διαφύγουν.

Η Ρηνιώ αντιδρά στη συμπεριφορά του Τζανή, ωστόσο η Δαμιανή της υποδεικνύει να τον υπακούσει, καθώς εκείνος είναι πλέον ο ηγέτης τους. “Ο Τζανής είναι ο αρχηγός μας τώρα και θα τον υπακούμε. Μη ρίχνεις άλλο λάδι στη φωτιά” της λέει. Το μέλλον των Λασκαραίων βρίσκεται σε αβεβαιότητα, καθώς οι Γερακάρηδες έχουν αναδειχθεί ως οι νέοι κυρίαρχοι, με τον Τζανή να καταλαμβάνει ηγετικό ρόλο. Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του Τζανή ως νέου καπετάνιου; Πώς θα αντιδράσουν οι Λασκαραίοι σε αυτήν την αλλαγή εξουσίας; Ποιος θα είναι ο ρόλος του Μάρκου και του Μιχαήλ σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ