Σασμός εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η σειρά προχωρά με ένα έκτακτο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε 8 Μαρτίου στις 21:00.

Σασμός εξελίξεις – Απόψε με διπλό επεισόδιο

Η Θοδώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια θανατηφόρα παγίδα, ενώ η Μαρίνα και ο Αντώνης επανασυνδέονται. Οι αστυνομικοί εκπλήσσονται από μια απροσδόκητη ανακάλυψη στο βουνό. Ο Χρήστος αποφασίζει να αλλάξει κατεύθυνση και να στραφεί στον πραγματικό δολοφόνο. Η υγεία του Αστέρη συνεχίζει να ανησυχεί την Αργυρώ.

Παράλληλα, η Κατερίνα εμπλέκεται περισσότερο με το μωρό, ενώ οι κάτοικοι του χωριού προσπαθούν να βρουν λύση για την κατάσταση. Η Εύα χάνει τον έλεγχο και τους υποστηρικτές της. Ο Μαθιός σκέφτεται να ομολογήσει στη Στέλλα την αλήθεια για το φόνο, ενώ η Θοδώρα αντιμετωπίζει μια θανατηφόρα παγίδα. Η έρευνα στα βουνά που διέταξε ο Χρήστος οδηγεί σε μια αναπάντεχη ανακάλυψη. Ο Χρήστος, ο Αντώνης, ο Γιώργος μαζί με τον Μύρωνα, την Ντίνα και με άλλους άντρες της αστυνομίας πηγαίνουν για έρευνα στα βουνά όπως θα δούμε στη σειρά.

Κάποια στιγμή ο εισαγγελέας τους λέει να σταματήσουν λίγο για να ξεκουραστούν αλλά ο Γιώργος προτείνει να συνεχίζουν για να προλάβουν μην σκοτεινιάσει, ενώ ο Αντώνης λέει «Θαρρώ πως πρέπει να έρθουμε και αύριο.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ