Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 43 – Ο Δημήτρης αιφνιδιάζει την Άννα στο δικαστήριο, δηλώνοντας ότι δεν θέλει να χωρίσουν επειδή την αγαπάει. Κατά την έξοδό τους, η Άννα τον αντικρούει: “Πήραμε απόφαση μαζί, υπογράψαμε έγγραφα και τα καταθέσαμε στο δικαστήριο.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 43 – Η Άννα ξεφορτώνεται το πτώμα

Γιατί δεν μου είπες ότι άλλαξες γνώμη;”. Απαντώντας, εκείνος της ζητά χρόνο, υπόσχεται να παλέψει για να είναι μαζί της. Η Αγγελική εκφράζει την ανησυχία της για τον Σταύρο στην Άννα, που εξηγεί ότι ο Σταύρος δείχνει να κλείνεται στον εαυτό του. Ταυτόχρονα, η φίλη του νεκρού νέου αντιμετωπίζει τον εφιάλτη, αφού έχει σκοτώσει τον δολοφόνο και προσπαθεί να εξομολογηθεί. Η Άννα την υποστηρίζει και την πείθει να μην παραδοθεί.

Στο γραφείο του Σταύρου, η Αγγελική βρίσκει την παραίτησή του, ενώ ο Δημήτρης ανακοινώνει ότι το διαζύγιό τους ακυρώθηκε. Κρατώντας τον λόγο της, η Άννα με το γαμπρό της, τον Νίκο, και την κοπέλα πηγαίνουν στο νεκροταφείο, θάβουν το πτώμα σε έναν κενό τάφο και πετούν στη θάλασσα το όπλο, με το οποίο τον πυροβόλησε, και τη σφαίρα. Αργότερα, το πτώμα ανακαλύπτεται και η υπόθεση περνά στα χέρια του Ανδρέα. Τα κορίτσια επισκέπτονται τη Δάφνη για να την υποστηρίξουν, ενώ ο Σπύρος προειδοποιεί τον γιο του για τη σχέση του με τη Λίνα.

«Αν πληγώσεις εκείνη ή την οικογένειά της, θα έχεις να κάνεις μαζί μου!». «Δεν πρόκειται να το κάνω, πατέρα, μην ανησυχείς», τον διαβεβαιώνει ο Θοδωρής. Ο Δημήτρης πηγαίνει στο γραφείο του Αλέκου και ανακαλύπτει ότι γραμματέας του είναι η νοικάρισσά τους, η Μελίνα. Εκείνη αναγκάζεται να παραδεχτεί ότι την έστειλε η Άννα, προκειμένου να κατασκοπεύει τον Χατζή. Λίγο αργότερα, εκείνος πηγαίνει στο γραφείο της γυναίκας του και της κάνει φασαρία, «Παίζεις με τη φωτιά!», της φωνάζει.

Η Άννα τον καθησυχάζει και του εξηγεί ότι σκοπός της είναι να αποδείξει ότι ο Αλέκος κρύβεται πίσω από όλα τα δεινά που περνούν το τελευταίο διάστημα.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ