Η Μάγισσα: Το σχέδιο του Τζανή να αποφύγει τα κουρσέματα των Γερακάρηδων ικανοποιεί πολλούς, αλλά ταυτόχρονα οδηγεί σε κρίση με τον Μάρκο. Αυτό είναι κάτι που δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντά του, ειδικά τώρα…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ σε σύγκρουση με τον Φρίξο

Η Θεοφανώ, από την άλλη, βρίσκεται σε σύγκρουση με τον Φρίξο λόγω της Σιμώνης και του τρόπου με τον οποίο επέλεξε να τη βοηθήσει, για να επανακτήσει το χάρισμά της και να αρχίσει να έχει ξανά οράματα.

Συγχρόνως, οι αρραβώνες του Τζανή με την Κερασίνα γίνονται με επίσημο τρόπο, προκειμένου να γιορτάσουν αυτή την σημαντική στιγμή. Αυτό όμως προκαλεί απογοήτευση στη Μεταξία, η οποία αισθάνεται ότι χάνει για πάντα τον άνδρα που αγάπησε περισσότερο από όλους στη ζωή της.

Την ίδια ώρα, δύο ψαράδες ανακαλύπτουν ένα πτώμα που θα φέρει νέες αναταράξεις, ενώ ένα νέο όραμα της Θεοφανώς θα αποκαλύψει αυτό που ο Μιχαήλ ποθεί τόσο πολύ. Και συμβαίνουν όλα αυτά, η συνάντηση του Αντρέι με τον μυστηριώδη ρασοφόρο καταλήγει πάλι σε αποτυχία, απογοητεύοντας τον.