Ο Παράδεισος των Κυριών Επόμενα Επεισόδια: Η έντονη αντίδραση της Νικολέτας όταν της αποκάλυψε τις προθέσεις της για υιοθεσία άφησε την Μιράντα σε σκέψεις βαθιάς αναστάτωσης. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι αρκετό για να την προετοιμάσει για όσα θα ακολουθήσουν…Η Νικολέτα της ανακοινώνει πως αντιμετωπίζει μια σοβαρή ασθένεια. Συγκεκριμένα έχει νεφρική ανεπάρκεια, και χρειάζεται την παρουσία και την στήριξή της περισσότερο από ποτέ. Η ευαίσθητη Μιράντα είναι έτοιμη να θυσιάσει τα πάντα για να είναι δίπλα στην «κόρη» της.

Ταυτόχρονα, η Δωροθέα προσεγγίζει την σύζυγο του Σωτήρη μετά την προτροπή του Αποστόλη. Της προσφέρει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να μην υπογράψει το διαζύγιο που θα τον οδηγήσει στην αγκαλιά της Όλγας. Ωστόσο, εκείνη όχι μόνο αρνείται, αλλά αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στον Σωτήρη.

Όσον αφορά τον Αποστόλη; Ο Ρένος τον εντοπίζει στο σπίτι της Μάγιας και ξεκινά το σχέδιο εξόντωσής του. Τον πυροβολεί, ενώ εκείνος προσπαθεί να ξεφύγει από το παράθυρο. Η σφαίρα όμως, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, δεν τον σκοτώνει. Τον τραυματίζει, προκαλώντας γρήγορες και απρόσμενες εξελίξεις…Στο νοσοκομείο, ο Αποστόλης θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στην αστυνομία, αλλά και να βρεθεί αντιμέτωπος και με τους δικούς του.