Ο Σίμος μαθαίνει πως η μητέρα του είναι μπλεγμένη σε ιστορίες που δεν θα έπρεπε να έχει ανακατευτεί… Spoiler από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, Ο Παράδεισος των κυριών. Τα επεισόδια 29-30 που θα προβληθούν 2 και 3/11. Το pythia.gr έχει όλα τα επεισόδια και όλες τις εξελίξεις του 2ου κύκλου της σειράς.

Ο Παράδεισος των κυριών Επεισόδια 29-30

Στα προηγούμενα επεισόδια: Ο Χριστόφορος ενοχλημένος και θορυβημένος από τα καμώματα της Στέλλας προτείνει στη Ματούλα να της νοικιάσει ένα σπίτι και να μείνει εκεί με την κόρη της. Μόλις το μαθαίνει η Αμαλία θυμώνει με τον πατέρα της και δεν το δέχεται.

Ο Παράδεισος των κυριών 2/11 Επεισόδιο 29

Η Σύρμω γίνεται έξαλλη με την κόρη της, την Ζαχαρούλα γιατί ξεκινάει τα πάρε δώσε με κάποιον άντρα ο οποίος είναι παντρεμένος… Ο Ντίνος προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει το παιδί της Μιράντας, μιλάει με τον άνθρωπο που ίσως μπορεί να βοηθήσει…

Ο Σίμος μαθαίνει πως η μητέρα του είναι μπλεγμένη σε ιστορίες που δεν θα έπρεπε να έχει ανακατευτεί…

Ο Παράδεισος των κυριών 3/11 Επεισόδιο 30

Η συνάντηση του Σίμου με τον Αποστόλη βαίνει άκαρπη. Ο Σίμος δε δέχεται πως η νονά του είναι πίσω από τα εγκλήματα, για τα όποια κατηγορείται ο Αποστόλης και ο Αποστολής αρνείται να του δώσει τα στοιχεία, που κρατά ενάντια στον πατέρα του.

Η συνάντηση αυτή αναστατώνει επιπλέον τον Σίμο, καθώς φαίνεται ότι η μητέρα του έχει συμφωνήσει με τον Αποστόλη ενάντια στη Βικτώρια προκειμένου να περάσει στα χέρια της το πατρικό της σπίτι.

Ο Φώτης στέλνει τη Μάγια στον Παράδεισο να επιστρέψει το βραχιόλι στη Μιράντα και εκεί συναντά τυχαία μια συγχωριανή της, που είναι η Πολυξένη. Η Αμαλία μετά από σκέψη και συζήτηση με τον Σίμο μοιάζει έτοιμη να αποκαλύψει στη Μιράντα πως είναι κόρη της.

Η Βικτώρια μαθαίνει ότι ο Αποστόλης είναι ζωντανός και η ιατροδικαστική έρευνα αποδεικνύει ότι στη θέση του είχε θαφτεί ο Δούβλης.