Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης, για πρώτη φορά, συναντά την άγνωστη κόρη του, μια στιγμή που σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας σχέσης μεταξύ τους. Παρόλα αυτά, δεν συμβαίνει το ίδιο με την Ιουλία, την οποία η Αριάδνη κατηγορεί ως υπαίτια για την υιοθεσία της…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Η άγνωστη κόρη

Η Ιουλία βρίσκεται σε κατάσταση απογοήτευσης, καθώς αντιμετωπίζει την απόρριψη από την Αριάδνη και ο Στάθης της υπόσχεται να κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει την κόρη τους. Μετά τον γάμο του Πότη με την Άννα, ο Στάθης ξεκινά το ταξίδι του προς τη Θεσσαλονίκη με τον σκοπό να πείσει την Αριάδνη να τον ακούσει. Κατά την άφιξή του, παραμένει την κατάλληλη στιγμή για να της μιλήσει. Στη συνέχεια, βρίσκει την ευκαιρία να αποκαλύψει την πραγματική ταυτότητά του στην Αριάδνη.

«Είμαι ο βιολογικός σου πατέρας», της λέει, όμως η αντίδραση της Αριάδνης δεν είναι αυτή που περίμενε, καθώς εκείνη φαίνεται αδιάφορη. Παρ’ όλα αυτά, ο Στάθης δεν τα παρατά και προσπαθεί να σπάσει τον πάγο.

Κάνοντας μια τελευταία προσπάθεια, αποκαλύπτει τα πάντα στην Αριάδνη για το παρελθόν του με την Ιουλία και την παράνομη υιοθεσία της. «Τυχαία το ανακάλυψε και η Ιουλία μέχρι τώρα πίστευε ότι το παιδί της ήταν νεκρό. Έτσι της είχαν πει στην κλινική που τη μετέφεραν μετά το δυστύχημα», εξηγεί στην κόρη του.

Παρόλο που η Αριάδνη διατηρεί θετική στάση, έχει αμφιβολίες για τα κίνητρα της Ιουλίας. «Δεν το πιστεύω, η ίδια αποφάσισε να δώσει το παιδί της. Τώρα τι ακριβώς θέλει;», τον ρωτά και του προτείνει να κάνουν τεστ DNA για να επιβεβαιωθούν ότι πράγματι είναι κόρη τους.

Ο Στάθης συμφωνεί με την πρόταση της Αριάδνης και προσπαθεί να την πλησιάσει συναισθηματικά. «Θέλω να μου μιλήσεις για τα παιδικά σου χρόνια. Πώς ήταν με τους θετούς σου γονείς;» τη ρωτά, αλλά η Αριάδνη δεν είναι πολύ πρόθυμη να μοιραστεί τόσο πολλά. Παρ’ όλα αυτά, αποκαλύπτει μερικά πράγματα για τη ζωή της και τους θετούς της γονείς. Ο Στάθης φαίνεται ότι πλησιάζει περισσότερο στην κόρη του, όμως, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, η εμφάνιση της Ιουλίας χαλά το θετικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί, καθώς η κόρη της αρνείται για μία ακόμα φορά να την ακούσει.

Την ίδια ώρα, η Χάιδω επιμένει να μάθει που είναι ο Στάθης και πιέζει τον Λυκούργο να της αποκαλύψει το μυστικό του φίλου του. Ωστόσο, ο Λυκούργος παραμένει αδιάλυτος και δεν αποκαλύπτει τίποτα. Λίγο αργότερα, η Χρυσούλα βρίσκει ένα σημείωμα στο σπίτι του Στάθη, που έχει το όνομα και το τηλέφωνο της Αριάδνης. Αμέσως, σπεύδει να βρει την Αρετή για να της πει για την ανακάλυψή της. Όταν η Αρετή μαθαίνει τα νέα, ο νους της γεμίζει με σκέψεις και αμέσως αποφασίζει να επικοινωνήσει με την Αριάδνη. Η συνομιλία τους όμως δεν είναι φιλική, καθώς η Αρετή την βρίζει.