Στα νέα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», η Ιουλία πρόκειται να εμπιστευτεί στον Στάθη ένα μυστικό της. Αρχικά, ενημερώνει την οικογένειά της ότι περιμένει αγοράκι, του οποίου το όνομα, σύμφωνα με απόφαση που έχει πάρει με τον Στάθη, θα είναι Ιάκωβος.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Την ίδια ώρα, ο Στάθης αρχίζει να καταλαβαίνει πως η Αριάδνη δεν έχει συναισθήματα για τον Ορέστη όπως μέχρι τώρα πίστευε και προσπαθεί να μάθει την ταυτότητα του άνδρα που έχει εισβάλει στην ζωή της κόρης του. Και ο Στάθης και η Ιουλία έχουν υποψίες ότι η Αριάδνη διατηρεί σχέση με κάποιον παντρεμένο άνδρα.

Αργότερα, η Ιουλία αποκαλύπτει στον Στάθη τις δυσκολίες που πέρασε κατά τη διάρκεια των ετών που ήταν μακριά του και για πρώτη φορά εκείνος κατανοεί την ψυχολογική κατάστασή της.

Σε μια επόμενη συζήτηση τους, ο Στάθης έξαλλος, απαγορεύει στην Ιουλία να μετακομίσει στην Κηφισιά και να ζήσει μόνη της. Εκείνη, ωστόσο, τον πείθει εξηγώντας τους λόγους που την ωθούν να θέλει να φύγει από τη Μάνη μέχρι να γεννηθεί το παιδί τους. Τότε, ο Στάθης υποχωρεί, απαιτώντας όμως να είναι προσεκτική και να προσλάβει μια οικιακή βοηθό.