Στη σειρά “Το Προξενιό της Ιουλίας”, η Χάδω αποκαλύπτει στον Χρήστο ένα μεγάλο μυστικό: η μητέρα του δεν πέθανε από φυσικά αίτια, αλλά αυτοκτόνησε. Αυτή η αποκάλυψη προκαλεί πολλά ερωτηματικά στον Χρήστο, που αισθάνεται προδομένος από όλους που δεν του αποκάλυψαν νωρίτερα την αλήθεια. Η Ιουλία βρίσκεται σε δίλημμα, δεν ξέρει πώς να τον υποστηρίξει, ενώ ο Χρήστος νιώθει θυμό για όλους γύρω του.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Η κατάσταση αυτή επηρεάζει βαθύτατα την Ιουλία και ο Γιωργίκης αποφασίζει να πάρει πρωτοβουλία για να βοηθήσει τον Χρήστο να διαχειριστεί τα προβλήματα της ενηλικίωσής του με ωριμότερο τρόπο. Ωστόσο, η αντίδραση του Χρήστου σε αυτή την προσπάθεια είναι απρόβλεπτη.

Ταυτόχρονα, η Κυριακούλα κινητοποιείται από την υποψία ότι ο Γρηγόρης και η Ιουλία είχαν έρωτική σχέση πριν από τον γάμο της Ιουλίας με τον Προβιό, και ανησυχεί για το ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης. Η Κυριακούλα προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια.

Ο Γιωργίκης αντιμετωπίζει ένα νέο ξέσπασμα από τον Χρήστο και καταφεύγει στον Στασινόπουλο για βοήθεια, προσπαθώντας ταυτόχρονα να καθησυχάσει την Ιουλία. Σε μια προσπάθεια να υπάρξει ηρεμία και θετική ατμόσφαιρα στο σπίτι, ο Γιωργίκης σχεδιάζει να οργανώσει συναντήσεις και τραπέζια, προσκαλώντας φίλους και συγγενείς.

Παρόλες τις αντιδράσεις της Χάδως, ο Γιωργίκης αποφασίζει να προσκαλέσει τη Φιλιώ και την οικογένειά της, οι οποίοι είναι κοντινοί φίλοι του ζεύγους. Ωστόσο, η προσπάθειά του να προσκαλέσει τη Φιλιώ οδηγεί ακούσια σε μια νέα συνάντηση του Γρηγόρη με την Ιουλία, προκαλώντας νέα ένταση. Η Στάσα, η μητέρα της Ιουλίας, γίνεται έξαλλη και απειλεί τον Γρηγόρη να κρατήσεις τις απαραίτητες αποστάσεις από την κόρη της.

Την ίδια στιγμή, ο Ζαφείρης αισθάνεται τύψεις για τον θάνατο του Φώτη και αποφασίζει να εξομολογηθεί στον Επιφάνειο. Ωστόσο, ο καλόγερος τον αντιμετωπίζει με αυστηρότητα, δείχνοντάς του ότι οι πράξεις του δεν θα περάσουν ατιμώρητες.

Εν τω μεταξύ, η Φιλιώ συνεχίζει να προχωρά σταθερά για την κατάκτηση του Γρηγόρη, παρά τις περίπλοκες συνθήκες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στην προσπάθειά της να κερδίσει την καρδιά του.