Η Γη της Ελιάς: Μία από τις πιο αγαπημένες ηρωίδες της δραματικής σειράς «Η Γη της Ελιάς», πλέον περπατά στα σοκάκια της Μάνης ντροπιασμένη και με σκυμμένο κεφάλι. Ποιος είναι ο λόγος και γιατί τα βάφει μαύρα; Τι είναι αυτό που την οδηγεί σε αυτή τη κατάστασή και γιατί η ζωή της αλλάζει ριζικά για ακόμα μία φορά; Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: τα νέα διαδίδονται με ταχύτητα φωτός…

Ο λόγος πίσω από αυτήν την αλλαγή είναι το μεγάλο μυστικό που η Ασπασία κουβαλάει μέσα της. Όλα ξεκινούν μόλις αποκαλύψει στον Δημοσθένη την απιστία της με τον Πέτρο Στεφανέα. Η αποκάλυψη αυτή διαλύει την εμπιστοσύνη του Δημοσθένη και τους οδηγεί σε μια δύσκολη κατάσταση. Ο Δημοσθένης, αισθανόμενος προδομένος και θυμωμένος, ορκίζεται να εκδικηθεί για την απιστία της.

Ο τρόπος που επιλέγει για να την πληγώσει είναι να αρχίσει να βγαίνει με άλλες γυναίκες, καθώς θέλει να πληρώσει το λάθος της με το ίδιο νόμισμα. Σύντομα, ο κουτσομπόλης καφετζής της Μάνης βλέπει τον Δημοσθένη αγκαλιά με μια νεαρή και όμορφη κοπέλα, κι αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσει συζητήσεις και αναστάτωση.

Οι φήμες γρήγορα φτάνουν στα αυτιά της Ασπασίας, και η αντίδρασή της είναι έντονη. Τρελαίνεται καθώς καταλαβαίνει ότι ο Δημοσθένης το κάνει επίτηδες για να την τιμωρήσει.

Η Ασπασία βέβαια δεν είναι και τόσο εύκολο να το ξεπεράσει. Σύντομα, όλοι στην Αρεόπολη μαθαίνουν για τα καμώματα του Δημοσθένη. Ο Πότης έχει πιάσει στο στόμα του τον Δημοσθένη και δεν σκοπεύει να τον αφήσει ήσυχο. Όσο για την Ασπασία; Αυτή ντρέπεται βαθύτατα και ψάχνει απελπισμένα μια τρύπα για να κρυφτεί. Όλοι στην Μάνη κουτσομπολεύουν την κατάστασή της και τα νέα διαδίδονται με ταχύτητα φωτός!