Σασμός: Δυστυχώς, υπάρχουν άνθρωποι που δεν πρόκειται να βιώσουν τον πολυπόθητο Σασμό, έναν στόχο που ο Παύλος και η γιαγιά Ειρήνη, μαζί με όλους τους υπόλοιπους, πολεμούν με όλες τους τις δυνάμεις να πετύχουν. Ποιοι ακριβώς είναι αυτοί και τι τους επιφυλάσσει η μοίρα; Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: μια ζωή γεμάτη ευτυχία…

Ο Αστέρης και η Αργυρώ επιδιώκουν να παντρευτούν και να ζήσουν μια ζωή γεμάτη ευτυχία, αλλά οι προσπάθειές τους δεν φαίνεται να έχουν ακόμα αποτέλεσμα. Εν τω μεταξύ, εκτός από τις εξελίξεις στην οικογένεια των Σταματάκηδων, ένα νέο πρόσωπο εμφανίζεται στη ζωή των Βρουλάκηδων, έτοιμο να συνεχίσει την βεντέτα! Η γιαγιά Ειρήνη και ο Παύλος καλούν ένα έκτακτο οικογενειακό συμβούλιο με σκοπό να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και να φέρουν επιτέλους τον Σασμό ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Φυσικά, αυτό το σχέδιο πηγαίνει εντελώς στραβά όταν ο Ανδρέας Βρουλάκης εμφανίζεται και ανατρέπει όλες τις προθέσεις τους.

Σύμφωνα με τα spoilers, δύο άτομα, παρά τις προσπάθειές τους, δεν φαίνεται να είναι σε θέση να φέρουν τον Σασμό. Ποιοι μπορεί να είναι αυτοί; Η γιαγιά Ειρήνη, πεθαίνει, χωρίς να καταφέρει ποτέ να συμβιβάσει τις δύο οικογένειες, και πιθανόν και ο Παύλος! Παρά τις προσπάθειές τους, δεν θα καταφέρουν ποτέ να δουν τον σασμό των δύο οικογενειών.

Η γιαγιά Ειρήνη θα κλείσει τα μάτια της, έχοντας σηκώσει στους ώμους της απέραντο πόνο και βάσανα. Όσον αφορά τον Παύλο, μετά τη δολοφονία του Ευθύμη, θα αναγκαστεί να φύγει από την Άνω Ποριά. Η ανάγκη για αυτήν την απόφαση θα είναι επιτακτική, καθώς θα πρέπει να διαφύγει για να σωθεί.

Ο Σασμός τώρα είναι στα χέρια του Αστέρη και της Αργυρώς. Θα καταφέρουν, όμως, να το πετύχουν και να γράψουν τον επίλογο;