Το Μυστικό της Πεταλούδας: Η Κρίστια λέει στο Θέμη και στην Έλενα για το τεστ DNA, που πρέπει να κάνουν ο Χριστόφορος, η Ειρήνη και ο Μάρκος, αλλά, αρνούνται να το κάνουν….

Το Μυστικό της Πεταλούδας 2ος κύκλος, επεισόδια 72

Στα προηγούμενα επεισόδια: Η Σοφία πάει στο Χριστόφορο και του λέει να κάνει κάτι να τελειώνει όλο αυτό, αφού δεν αντέχει άλλο να βλέπει την Ειρήνη στεναχωρημένη. Ο Χριστόφορος φεύγει απ΄ το γραφείο, αποφασισμένος να βάλει ένα τέλος.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 23/9 Επεισόδιο 72

Ο Χριστόφορος ομολογεί ότι είναι ο Κυριάκος Βασιλείου, αλλά, ενώ δίνει κατάθεση, καταρρέει ξαφνικά απ΄ την ένταση και την πίεση, που υφίσταται και τον μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η Έλενα, τρομαγμένη που ο Χριστόφορος μπήκε ξανά στο σπίτι της και την απείλησε, ζητάει απ΄ το Θέμη να μείνει εκεί μαζί του. Η Χριστίνα, που το ακούει, ζητάει έξαλλη απ΄ το Θέμη να τη διώξει.

Ο Άρης, πολύ ανήσυχος μετά που η Μαρήλια δεν του άνοιξε, πάει στην εταιρία και ψάχνει τον Χριστόφορο, που δεν είναι εκεί. Λέει στον Φίλιππο τι έγινε, πως φοβάται ότι ο Χρυσοχόου θα κάνει κακό στη Μαρήλια και την ώρα που μιλάνε, τηλεφωνεί στον Φίλιππο ο Στέφανος απ΄ το νοσοκομείο και του λέει πως ο Χριστόφορος είναι εκεί, αλλά, δεν ξέρει ακόμα τίποτα για την κατάσταση του.

Η Κρίστια λέει στο Θέμη και στην Έλενα για το τεστ DNA, που πρέπει να κάνουν ο Χριστόφορος, η Ειρήνη και ο Μάρκος, αλλά, αρνούνται να το κάνουν.
Η Ειρήνη ανησυχεί για τον Χριστόφορο και το Φίλιππο, αφού κανείς τους δεν της απαντάει στο τηλέφωνο.

Η Σοφία πάει στο μαγαζί της κι εκεί την περιμένει μια αναπάντεχη έκπληξη, ενώ η Χλόη τηλεφωνεί στην Κρίστια να της ζητήσει συγνώμη για τη συμπεριφορά της στην τελευταία τους συνάντηση και της λέει κάτι που αναστατώνει πολύ την Κρίστια.