Σασμός: Η σειρά “Σασμός” ολοκλήρωσε τον δεύτερο κύκλο της με μια επεισοδιακή στιγμή: τον Νικηφόρο να πυροβολεί τον Μαθιό μετά τη σοκαριστική αποκάλυψη της ενοχής του για τον θάνατο του Στεφανή. Παράλληλα, η Βασιλική εμπλέκεται σε ένα τροχαίο ατύχημα καθώς προσπαθεί να φθάσει στο βουνό για να αποτρέψει την τραγωδία…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Ο Αστέρης θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του…

Ο τρίτος και τελευταίος κύκλος της σειράς έρχεται με ιδιαίτερη ένταση. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί τι συνέβη με τον μεγάλο γιο της Καλλιόπης.

Ο Μαθιός, τραυματισμένος βαριά, αγωνίζεται να παραμείνει στα πόδια του. Ζητάει από τον Νικηφόρο να εξαφανιστεί προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψή του και προσπαθεί να σβήσει τα ίχνη του από το όπλο του, για να μην υπάρξουν αποδεικτικά στοιχεία της πράξης του.

Ο βοσκός, που βρίσκεται κοντά στην περιοχή, ακούει τον πυροβολισμό και σπεύδει προς την κατεύθυνση του θορύβου.

Εκεί αντικρίζει τον Μαθιό, γεμάτο αίματα, και καλεί αμέσως ασθενοφόρο. Ο Νικηφόρος, από την άλλη πλευρά, έχει εξαφανιστεί από το σημείο..

Στο μεταξύ, η Βασιλική καταφέρνει να βγει ελαφρώς τραυματισμένη από το τροχαίο ατύχημα, καθώς προσπαθούσε να φτάσει στο βουνό.

Η ανάρρωσή της θα γίνεται σε κοντινό δωμάτιο, μαζί με τον Μαθιό, ο οποίος δίνει μια μάχη για την επιβίωσή του.

Παράλληλα, η Καλλιόπη βρίσκεται σε έναν σημαντικό σταυροδρόμι της ζωής της. Μετά την έκτακτη κατάσταση με τον πυροβολισμό του Μαθιού και τον επερχόμενο χάος με την είσοδο του Ανδρέα Βρουλάκη στην Άνω Ποριά, αναρωτιέται για το ποιος θα είναι ο τελικός της “καταδικαστής”. Το πρόσωπο αυτό αναμένεται να είναι ο Αστέρης. Ο τελευταίος θα ανακαλύψει την αλήθεια για τον ρόλο του Μαθιού στη δολοφονία του Στεφανή, και αυτή η αποκάλυψη θα αλλάξει ριζικά τη ζωή του.

Ο Αστέρης θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Δεν θα μπορεί να δεχτεί ότι όλα τα δράματα έζησαν είχαν εκείνον κεντρικό πρωταγωνιστή, εξαιτίας της αδυναμίας του αδερφού του να πει την αλήθεια σχετικά με τον φόνο του Στεφανή.