Η Μάγισσα: Το μίσος εξακολουθεί να υπάρχει μεταξύ των Λασκαραίων και των Γερακαρίων, παρά την επιφανειακή «ειρηνική συμμαχία» που είχαν προσωρινά επιτύχει με τον γάμο των παιδιών τους. Τώρα, μετά την πρόσφατη αντιπαράθεση, η σύγκρουση ανάμεσα στους δύο πατριάρχες φαίνεται αναπόφευκτη…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Η Μάγισσα: Αναπόφευκτη σύγκρουση

Οι Μιχαήλ και ο Σπήλιος αποφασίζουν να λύσουν τις διαφορές τους με μια μάχη χωρίς άλλο όπλο πέρα από τα ίδια τους τα σώματα. Η συμφωνία τους είναι να αγωνιστούν μέχρι τέλους, όπως αρμόζει σε δύο διαφορετικούς, αλλά γενναίους άνδρες. Αυτή η αναμέτρηση θα έχει έναν μόνο νικητή. Καθώς όσοι τους αγαπούν και τους σέβονται αγωνιούν, μια σκοτεινή συμφωνία αποτρέπει τον νέο γδικιωμό, αλλά οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες.

Ταυτόχρονα, ο Φρίξος αναγκάζεται να αποκαλύψει στη Μορφούλα το σχέδιό του με τη Θεοφανώ για να αποκαλύψουν τα μυστικά του Βρώτσου. Εν τω μεταξύ, ο Αντρέι, ο οποίος υποψιάζεται ότι ο Τζανής έχει σκοτώσει το μωρό,σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, εξομολογείται τις υποψίες του στον Κανέλλο, ο οποίος νιώθει τα πάντα γύρω του να γκρεμίζονται.

Δυσκολεύεται να δεχτεί αυτήν τη σκληρή αλήθεια για τον αγαπημένο του ανιψιό. Πόσο μάλλον τώρα που γνωρίζει ότι ο Τζανής διατηρεί σχέση με τη μητέρα αδικοχαμένου βρέφους, την Μεταξία.