Ο Κουράκος χαρούμενος ενημερώνει την Δήμητρα για το τηλεφώνημα που δέχτηκε: «Είχα μια πληροφορία, εκ των έσω. Η ανώνυμη αναφορά που έγινε στην Ανωτέρα εναντίον μας, δεν στοιχειοθετείται και το θέμα παγώνει!», της λέει κι εκείνη αυθόρμητα πετάγεται από την καρέκλα και του σκάει ένα φιλί.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

«Δηλαδή το σενάριο της μετάθεσης δεν παίζει πια;», τον ρωτά κι εκείνος της λέει «Όχι».

Την ίδια ώρα ο Στάθης τηλεφωνεί στον Στέφανο, ο οποίος όμως του κλείνει το τηλέφωνο στα μούτρα και τον διαλύει ψυχολογικά. Αντίθετα, η Αρετή όταν μιλάει με τον γιο τους, πλέει σε πελάγη ευτυχίας:

«Έλα κορώνι μου! Ότι σε σκεφτόμουνα! Τι κάνεις; Μπράβο μάτια μου. Πότε τον πήρες; Και του τα έχωσες;; Και λίγα του είπες! Ο πατέρας σου αγόρι μου δεν καταλαβαίνει αλλιώς! Μαγαριλάς απ’ τους λίγους! Πάλι καλά δεν του έμοιασες καθόλου!»…

Στο μεταξύ, ο Τάσος μιλάει με κάποιον στο τηλέφωνο: «Έλα ρε. Καλά, εσύ; Πού το άκουσες; Αλήθεια είναι. Ε, όχι ρε φίλε δεν την ερωτεύτηκα την Αρετή Καπερνάρου! Δεν τρελάθηκα ακόμη! Βασικά, θέλω να τηγανίσω τη γυναίκα μου και να την φέρω στο αμήν!»

«Αν χρειαστεί θα το φτάσω μέχρι αρραβώνα με την Αρετή, για να νομίσει η γυναίκα μου πως με έχασε οριστικά και να γυρίσει πίσω… Ναι το έκοψα το παρακάλι, χαΐρι δεν είδα! Αν δεν γυρίσει θα πεθάνω!», του ομολογεί, ενώ στη συνέχεια πηγαίνει στο μαγαζί της Αρετής για να κανονίσουν να βρεθούν το βράδυ. «Έχω να σου πω κάποια πράματα και θέλω επισημότητες. Να βάλω τις κουστουμιές μου, να ντυθείς κι εσύ ωραία», της τονίζει…