Η Γη της Ελιάς: Ο Γιώργης Κουράκος, όπως είδαμε στην προηγούμενη σεζόν, παραβίασε την υπηρεσιακή του υποχρέωση στην αστυνομία στη σειρά «Η Γη της Ελιάς»…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Στιγμή κρίσης…

Σε αυτή τη στιγμή κρίσης, αποφάσισε να αφήσει την Ευτυχία να διαφύγει, παρά την ενοχή της, προσφέροντάς της την ευκαιρία να ξεκινήσει μια νέα ζωή, με την ελπίδα να είναι είναι καλύτερη.

Όσον αφορά τον ίδιο τον Κουράκο, στα νέα επεισόδια του Γ΄κύκλου θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους ανωτέρους του στην αστυνομία, προσπαθώντας να αποκρύψει τον ρόλο του στην διαφυγή της Ευτυχίας. Αυτό θα το πράξει παρουσιάζοντας μια σειρά από δικαιολογίες, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα αν αυτές οι δικαιολογίες θα είναι αρκετές για να πείσουν τους ανωτέρους του ή αν θα τον οδηγήσουν σε μια δύσκολη θέση.

Στα πρώτα 40 επεισόδια, ο Κουράκος φαίνεται ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιον κίνδυνο από την εξαφάνιση της Ευτυχίας από τη Μάνη. Ωστόσο, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε προς το παρόν τι σκέφτεται η Βάνα Δημητρίου σχετικά με αυτό το θέμα. Θα τον αφήσει στην ησυχία του να προχωρήσει τη ζωή του ή θα τον βάλει σε νέους μεγάλους μπελάδες;