Το δράμα “Παγιδευμένοι” του ΑΝΤ1 συνεχίζεται με επιτυχία στη δεύτερη σεζόν, καθώς διατηρεί ένα αφοσιωμένο κοινό που παραμένει προσηλωμένο. Παραμένουν, ωστόσο, αβεβαιότητες για το αν η σειρά θα φτάσει στο τέλος της φέτος ή αν θα προχωρήσει σε τρίτη σεζόν. Σύμφωνα με αναφορές από την «Καθημερινή», οι απόψεις διχάζονται ακόμη.

Η εταιρία παραγωγής της σειράς έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τους ηθοποιούς για μια πιθανή τρίτη σεζόν. Από την πλευρά του, ο ΑΝΤ1 εμφανίζεται ανοιχτός στην ιδέα ενός τρίτου κύκλου, καθώς οι τηλεοπτικές επιδόσεις είναι ενθαρρυντικές.

Ωστόσο, τα εμπόδια για την υλοποίηση αυτής της προοπτικής προκύπτουν κυρίως από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές, με την εξαίρεση του Μιχάλη Λεβεντογιάννη, ο οποίος φαίνεται να στηρίζει την ιδέα. Τα «όχι» από τους συμμετέχοντες υπερτερούν των «ναι», εν μέρει επειδή από την πρώτη σεζόν υπήρξαν ανεπίλυτα ζητήματα.

Είναι ακόμη ασαφές αν “Οι Παγιδευμένοι” θα επιχειρήσουν την προσπάθεια για μια τρίτη σεζόν. Ωστόσο, η τουρκική σειρά, πάνω στην οποία βασίζεται το σενάριο, προβλέπει ήδη έναν τρίτο κύκλο.