Η Γη της Ελιάς: Στην δραματική σειρά «Η Γη της Ελιάς» οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη. Στα επόμενα επεισόδια η Δήμητρα στηρίζει τον Μάνο, ο οποίος διανύει δύσκολες στιγμές στη ζωή του, καθώς η Μαρίνα εξακολουθεί να κρατάει αποστάσεις από εκείνον…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Ο Μάνος σε απελπισία

Ο Μάνος βρίσκεται σε απελπισία, καθώς όλες οι προσπάθειές του να προσεγγίσει τη Μαρίνα φαίνεται να μην αποδίδουν καρπούς. Η Μαρίνα συνεχίζει να τον αποφεύγει και να διατηρεί απόσταση από εκείνον. Χωρίς αποτέλεσμα είναι και οι προσπάθειες από την πλευρά της Ιουλίας και του Ισίδωρου.

Η Δήμητρα γνωρίζει όσα διανύει ο Μάνος και τον υποστηρίζει στη δύσκολη αυτή περίοδο, ενώ όπως θα δούμε δίνει το καλύτερο από τον εαυτό της, συνομιλώντας με τη φίλη της για την κατάσταση.

Η Μαρίνα όμως συνεχίζει να πιστεύει ότι ο Μάνος έχει κάποια σχέση με την Αφροδίτη και εξακολουθεί να είναι επιφυλακτική απέναντι του. Την ίδια στιγμή, ο Χρήστος συζητάει με την Αφροδίτη, εκφράζοντας την επιθυμία του για μια σχέση.

Το καθοριστικό τέλος στο δράμα του Μάνου, έρχεται όταν η Μαρίνα βλέπει την Αφροδίτη και τον Χρήστο να κυκλοφορούν αγκαλιά στην Αρεόπολη. Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποιεί πόσο λάθος ήταν στις αντιλήψεις της και ζητά συγγνώμη από τον αγαπημένο της, νιώθοντας μετανιωμένη. Αυτή η αλλαγή στάσης κάνει τον Μάνο να νιώσει χαρά και ευτυχία μετά από αρκετό καιρό.