Έρωτας φυγάς: Ενώ ο Ιάσονας δείχνει να είναι αποκαρδιωμένος μέσα στο κελί, οι Κοντογιάννης και Μάρκος συνεχίζουν να κυνηγούν την Ελπίδα και να αποφύγουν την αλλαγή της κατάθεσής της…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: η Ελπίδα απουσιάζει από τη δίκη…

Στον αγώνα του με τους Σήφη και Γεράσιμο, ο Μάρκος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια δύσκολη κατάσταση: πρέπει να σώσει την Αλεξάνδρα που έχει απαχθεί. Με τη βοήθεια των φίλων του, του Στέφανου και του Νικόλα, καταφέρνει να την απελευθερώσει.

Στη συνέχεια, οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί και ξαναβρίσκουν τη στενή τους σχέση. “Αγάπη μου, το ήξερα ότι θα με σώσεις”, του λέει η Αλεξάνδρα. “Φοβήθηκα τόσο πολύ μη σε χάσω. Δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς εσένα, αν πάθαινες τίποτα”, της απαντάει ο Μάρκος. Και έτσι καταλαβαίνουν ότι η αγάπη τους παραμένει δυνατή.

Ο Ιάσονας αντιλαμβάνεται ότι η ζωή του έχει αλλάξει οριστικά και δεν μπορεί να επιστρέψει στο παρελθόν, ακόμα και αν δικαιωθεί στη δίκη του. Παραιτείται από την προσπάθεια να αποδείξει την αθωότητά του, ενώ η Μαργέτα δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί να βρει τρόπους για να σώσει το παιδί της.

Πλησιάζει η ημέρα της δίκης του Ιάσονα και η Ελπίδα παραμένει στο επίκεντρο της υπόθεσης ως βασική μάρτυρας. Οι Κοντογιάννης και Μάρκος καταβάλλουν προσπάθειες για να τη βρουν και να την πείσουν να μην αλλάξει την κατάθεσή της στη δίκη.

Η Ελπίδα κρύβεται στο σπίτι του Μιχάλη, προετοιμάζοντας τα επόμενα βήματά της. Καθώς περιμένουν την άφιξή της στη δίκη, η Ελπίδα απομακρύνεται με το αυτοκίνητό της. Όμως, δύο άντρες σε ένα άλλο αυτοκίνητο την καταδιώκουν και ένας αγώνας ξεκινά. Προσπαθώντας να ξεφύγει από τους διώκτες της, η Ελπίδα καρφώνεται σε ένα δέντρο.

Λόγω του ατυχήματος, η Ελπίδα απουσιάζει από τη δίκη και αυτό οδηγεί στην αναβολή της. Ωστόσο, ο Ιάσονας παραμένει υπό κράτηση και αναμένεται να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες εναντίον του.

Μόλις η Ελπίδα συνέρχεται από τα τραύματά της, πρέπει να αποφασίσει αν θα αλλάξει την κατάθεσή της στη δίκη, κάτι που μπορεί να έχει σημαντικές συνέπειες για τη δικαστική διαδικασία.

Τελικά θα κρατήσει τον λόγο της στη Μαργέτα και θα αναιρέσει τα όσα είχε πει. Παραδέχεται ότι δεν είχε δει τον Ιάσονα Δεμερτζή να σκοτώνει τον Φίλιππο και πως είχε υποκινηθεί από την επιθυμία της για εκδίκηση.

Η εισαγγελέας δεν έχει άλλη επιλογή από το να συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση και να αποφασίσει να αθωώσει τον Ιάσονα λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων. Παρόλα αυτά, αυτό το γεγονός δεν θα εμποδίσει τον Μάρκο να πραγματοποιήσει τα σχέδιά του…