Έρωτας φυγάς: Ο Μάρκος ενημερώνεται για τη σύλληψη της Ευγενίας και είναι πεπεισμένος πως ο Ιάσονας παραβίασε την συμφωνία τους. Παράλληλα, ο Στέφανος πηγαίνει στον Ιάσονα και απαιτεί εξηγήσεις. Ο Ιάσονας υποστηρίζει πως δεν έχει προδώσει κανέναν και σκέφτεται ότι ίσως ο εισαγγελέας να άκουσε τη συνομιλία τους, γεγονός που αποδεικνύει αλήθεια…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα καλύπτει την Ευγενία…

Αργότερα, έξω από το γραφείο του εισαγγελέα, ο Μάρκος συναντά τον Ιάσονα. Ακόμα δεν έχει γνώση των γεγονότων κι έτσι του λέει: «Χτες είχαμε συμφωνήσει , αλλά εσύ φαίνεται πως δεν τήρησες τον λόγο σου». Εκείνος, όμως του απαντά: «Ορκίστηκα στα παιδιά μου πως δεν θα κάνω τίποτα». Ο Μάρκος κατηγορεί τον Ιάσονα, όμως ο Στέφανος παρεμβαίνει: «Δεν ισχύει αυτό. Δεν ήταν αυτός. Ο εισαγγελέας μας παρακολουθούσε».

Την ίδια ώρα, ο εισαγγελέας έχει την Αλεξάνδρα και την Ευγενία μπροστά του και ρωτά την πρώτη: «Η Ευγενία Χεμίκογλου είναι αυτή που σας πυροβόλησε;». Η Αλεξάνδρα απαντήσει, ενώ η Ευγενία είναι αβοήθητη, αντιμετωπίζοντας έντονη πίεση. Εν τέλει, η Αλεξάνδρα επιλέγει να πει ψέματα: «Τραυματίστηκα μόνη μου. Μπορείτε να με πιστέψετε, αν είχε πυροβολήσει κανείς εμένα, θα το είχα αποκαλύψει». Παρά την αμφισβήτηση του εισαγγελέα, υποχρεούται να αφήσει ελεύθερη την Ευγενία.

Αργότερα, στο σπίτι, η Μαργέτα ρωτά την Αλεξάνδρα τον λόγο που απέκρυψε την αλήθεια σχετικά με την επίθεση κι εκείνη, σύμφωνα με το περιοδικό Tv σίριαλ, απαντά: «Γνωρίζω πώς είναι να είσαι φυλακή και να μην έχεις τα παιδιά σου. Δεν θέλω καμία μητέρα να περάσει αυτό το μαρτύριο, ούτε και η Ευγενία». Από την άλλη, η θεία Νότα πιστεύει πως η Αλεξάνδρα επέλεξε να πράξει έτσι για να εντυπωσιάσει: «Είμαι βέβαιη ότι η κίνηση της Αλεξάνδρας είχε σκοπό να τραβήξει την προσοχή του Μάρκου», λέει στην Ευγενία, η οποία φαίνεται σκεπτική.