Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Ο Αποστόλης συναντά τη Μάγια και εκείνη του ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της. Αντί να εκφράσει χαρά ή στήριξη, αντιμετωπίζει την κατάσταση με απαξίωση. Αρνείται να την παντρευτεί, θεωρώντας αδύνατο να οικοδομήσει οικογένεια με μια πρώην επαγγελματία του σεξ.

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Ρίξε το παιδί – Θα σου δώσω όσα χρήματα χρειάζεσαι

Της προτείνει να το ρίξει, υποσχόμενος να της παράσχει οικονομική υποστήριξη. Η Μάγια, εξοργισμένη, απορρίπτει την πρότασή του και τον απομακρύνει από τη ζωή της. Ταυτόχρονα, η Ολγα αποκαλύπτει στον Πάρη τους πραγματικούς λόγους που ο πατέρας του την εγκατέλειψε, ελπίζοντας να πείσει τον γιο της να απομακρύνει τον Αποστόλη από τη ζωή τους. Παρόλη την απογοήτευσή του από τον πατέρα του, ο Πάρης βλέπει την κατάσταση ως ευκαιρία για νέα αρχή.

Αποφασίζει να μιλήσει με τον πατέρα του και να προσπαθήσει να αποκαταστήσει τη σχέση του με τη Μάγια. Όμως, μια συζήτηση με τον γιο του αναστατώνει τον Αποστόλη. “Μην επαναλάβεις τα λάθη που έκανες μαζί μου, πατέρα,” του λέει ο Πάρης. Έτσι, αποφασίζει να επιδιορθώσει τα πράγματα με τη Μάγια και να αναλάβει τις ευθύνες του ως πατέρας του παιδιού της.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ