Ο Παράδεισος των Κυριών: Η απάντηση της Πολυξένης στην πρόταση που της κάνει ο Άγης είι αρνητική, καθώς όπως του εξηγεί δεν είναι ακόμα έτοιμη να παντρευτεί. Εκείνος, όμως μέσα του πονάει με την άρνηση της και αναζητά παρηγοριά στην Αμαλία, η οποία δεν χάνει την ευκαιρία να του υπενθυμίι ότι έχει σοβαρή ευθύνη απντι στην Γεωργία και το παιδί που θα φέρει στον κόσμο… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Γεωργία δεν νιώθει έτοιμη

Τα λόγια της αδερφής του τον αγγίζουν βαθιά και παίρνει την απόφαση να πράξει το σωστό και να αποκαταστήσει την κοπέλα που περιμένει το παιδί του. Έτσι, πηγαίνει στην Γεωργία και της ζητάει να παντρευτούν, κι εκείνη μένει έκπληκτη, ενώ παράλληλα βλέπει μπροστά της την λύση στο αδιέξοδο της.

Σκέφτεται να του πει «ναι», αλλά ο Άγης στη συνέχεια της ξεκαθαρίζει ότι για να γίνει ο γάμος, θα πρέπει να διακόψει κάθε σχέση με τον Πάρη. Ξέρει καλά ότι έχουν έρθει πολύ κοντά, όπως επίσης ξέρει ότι εκείνος βίασε την Αμαλία, κι αυτός είναι ο λόγος που θέλει να τον βγάλει από τη ζωή τους.

Μόνο, που η Γεωργία δεν νιώθει έτοιμη, αλλά δεν είναι και διατεθειμένη να του υποσχεθεί κάτι τέτοιο. Του εξηγεί πως ο Πάρης είναι αυτός που στάθηκε δίπλα της όλο αυτό το διάστημα και πως είναι ο μόνος που εμπιστεύεται, όμως δεν καταφέρνει να του αλλάξει γνώμη.

Ο Άγης επιμένει κι έτσι η Γεωργία του λέει πως δεν μπορεί να προχωρήσει σε γάμο μαζί του γιατί δεν θέλει να χάσει τον καλύτερο της φίλο από τη ζωή της. Έναν φίλο που δεν θα αργήσει κι εκείνος να βρεθεί σε δύσκολη θέση, καθώς η επαγγελματική κίνηση που έκανε με τον Μεμά θα του κοστίσει ότι έχει και δεν έχει.

Ο Μεμάς πληροφορείται από έναν παλιό του συνάδελφο ότι ο εργολάβος που του έδωσαν χρήματα για τις οικοδομές είναι απατεώνας και αρχίζουν να τον ζώνουν τα φίδια. Και πράγματι, οι φόβοι του βγαίνουν αληθινοί όταν μαθαίνει πως εξαφανίστηκε, γεγονός που σημαίνει ότι ο Πάρης δεν έχει πλέον δεκάρα τσακιστή.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Όλγα καθώς δεν μπορεί να μάθει την από τον Αποστόλη, με το περιοδικό 7 μέρες Tv, επικοινωνεί με την αδελφή, η οποία είναι στην Αυστρία και της ζητάει βοήθεια για να καταφέρει να μάθει επιτέλους που μεταβίβασε ο την περιουσία της.

Η Δωροθέα ισχυρίζεται πως δεν έχει ανάμιξη με όλα αυτά, όμως εκείνη δεν πείθεται και αποφασίζει να ψάξει μόνη της για να μάθει αν είναι γμένη κι εκείνη.