Ο Αρίστος γνωρίζει επιτέλους στην Μελίνα τον αδερφό του τον Περικλή και διεκδικεί δυναμικά την αντιπροσωπεία του από την Ντιάνα.. . Ποιός Παπαδόπουλος Η κωμική σειρά του AΝΤ1 που προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη επιστρέφει.

Ποιός Παπαδόπουλος Επεισόδια 39-40-41

Δευτέρα 20/3 Επεισόδιο 39. Ο Γιάννης με την προτροπή του Θανάση αποφασίζει να πουλήσει πάση θυσία τα βεγγαλικά του, πηγαίνοντας πόρτα-πόρτα σε εμπόρους, και ο Αρίστος παραιτείται από το σούπερ-μάρκετ γιατί, όπως λέει, έχει βρει τον τρόπο να ξελασπώσει και να ξανασταθεί στα πόδια του.

Στο κατάστημα των Από Καρδιάς, η Άντζυ κάνει συνεχώς παρατηρήσεις και υποχρεώνει τις γυναίκες να φοράνε μέχρι και σκουφάκια για λόγους υγιεινής, κάνοντας την Περιστέρα όλο και πιο έξαλλη με την κυριαρχική συμπεριφορά της, ενώ δεν παραλείπει να κάνει παρατήρηση ακόμα και στην Μελίνα για τα βαζάκια της.

Εν τω μεταξύ, ο Θάνος κυνηγάει την Εριέττα με κάθε τρόπο, αλλά αυτή δεν θέλει να τον βλέπει ούτε ζωγραφιστό, ενώ ο Αλέξανδρος φαίνεται να έχει πέσει σε βαριά κατάθλιψη, επειδή οι γονείς του τον απομάκρυναν από την Ντιάνα την οποία πιστεύει ακόμα ότι μπορεί να κατακτήσει.

Η Μελίνα, για να τον βοηθήσει, παίρνει την απόφαση να πάει στην αντιπροσωπεία και να ζητήσει απ’ την Ντιάνα να τον συναντήσει άλλη μια φορά για να τον απειλήσει και να του κόψει την φόρα μια και καλή. Εκεί, όμως, η Μελίνα θα έχει όχι μόνο μία, αλλά δύο απρόοπτες συναντήσεις που θα καταλήξουν σε ένα δραματικό φινάλε…

Δευτέρα 27/3 Επεισόδιο 40. O Αλέξανδρος επιστρέφει σπίτι μετά το ατύχημα και η Μελίνα, ψύχραιμη πλέον, απαιτεί εξηγήσεις από τον Αρίστο για το τι έκανε στην αντιπροσωπεία με την Ντιάνα.

Έτσι κι αυτός αναγκάζεται να της πει όλη την αλήθεια για το πώς βρήκε λεφτά για να δώσει πίσω στην Ντιάνα ένα μέρος του χρέους του, προς μεγάλη έκπληξη της Μελίνας που δεν θα μπορούσε ούτε να φανταστεί ότι όλο αυτό έχει σχέση με τον αδερφό του Αρίστου, τον Περικλή, τον οποίο έχουν να συναντήσουν εδώ και χρόνια…

Στο μεταξύ, ο Θάνος συνεχίζει επίμονα τις προσπάθειες να πείσει την Εριέττα να είναι πάλι μαζί του χωρίς καμία επιτυχία και τελικά ο Αλέξανδρος θα του δώσει μια τρελή ιδέα για να την κατακτήσει ξανά που μπορεί και να λειτουργήσει…

Στο κατάστημα των Από Καρδιάς, η Περιστέρα, η Μάρθα και η Ρούλα δουλεύουν πλέον με πλήρη υγειονομική στολή χωρίς να λείπουν οι συνεχείς εντάσεις με την Άντζυ, η οποία όμως μόλις δει τυχαία τον Γιάννη θα γοητευτεί τρελά και θα ψάχνει ευκαιρία να τον ξανασυναντήσει!

Ο Γιάννης από την άλλη, μαζί με τον Θανάση, συνεχίζει τις προσπάθειες να «σπρώξει» τα βεγγαλικά που του έχουν μείνει αμανάτι, αλλά από ένα γύρισμα της τύχης θα καταλήξει να…γίνει μονοπώλιο και τότε, με τα λεφτά που θα πέσουν στα χέρια του, θα κάνει μια κίνηση ματ που κανείς από τους Παπαδόπουλους δεν περιμένει.

Τρίτη 28/3 Επεισόδιο 41. Ο Γιάννης περιφέρεται τριγύρω στην βίλα πάνω στο νέο του πατίνι, που αγόρασε με τα τελευταία λεφτά που του έμειναν από τα βεγγαλικά, και φυσικά δεν παραλείπει να υπενθυμίζει συνεχώς σε όλους ότι είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού σπάζοντας όλο και πιο πολύ τα νεύρα του Αρίστου.

Στο μεταξύ, η Βιβή γίνεται λάστιχο ανάμεσα στα σπίτια των Παπαδόπουλων και των Χρηστίδιδων προσπαθώντας να τους εξυπηρετήσει όλους όσο καλύτερα μπορεί. Στο σχολείο, η Εριέττα ξεκαθαρίζει στον Θάνο ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα μεταξύ τους και αυτός, με τις συμβουλές του «γερόλυκου» Θανάση, αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση και να την κάνει να ζηλέψει…

Από την άλλη, στο κατάστημα των Από Καρδιάς, η Άντζυ αποφασίζει να κάνει την κίνησή της με τον Γιάννη, ο οποίος αρχικά δεν καταλαβαίνει τις προθέσεις αλλά σταδιακά κολακεύεται και μπλέκει στα δίχτυα της! Ο Αρίστος γνωρίζει επιτέλους στην Μελίνα τον αδερφό του τον Περικλή και διεκδικεί δυναμικά την αντιπροσωπεία του από την Ντιάνα..

Ο Γιάννης περιφέρεται τριγύρω στην βίλα πάνω στο νέο του πατίνι, που αγόρασε με τα τελευταία λεφτά που του έμειναν από τα βεγγαλικά, και φυσικά δεν παραλείπει να υπενθυμίζει συνεχώς σε όλους ότι είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού σπάζοντας όλο και πιο πολύ τα νεύρα του Αρίστου. Στο μεταξύ, η Βιβή γίνεται λάστιχο ανάμεσα στα σπίτια των Παπαδόπουλων και των Χρηστίδιδων προσπαθώντας να τους εξυπηρετήσει όλους όσο καλύτερα μπορεί.

Στο σχολείο, η Εριέττα ξεκαθαρίζει στον Θάνο ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα μεταξύ τους και αυτός, με τις συμβουλές του «γερόλυκου» Θανάση, αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση και να την κάνει να ζηλέψει…

Από την άλλη, στο κατάστημα των Από Καρδιάς, η Άντζυ αποφασίζει να κάνει την κίνησή της με τον Γιάννη, ο οποίος αρχικά δεν καταλαβαίνει τις προθέσεις αλλά σταδιακά κολακεύεται και μπλέκει στα δίχτυα της! Ο Αρίστος γνωρίζει επιτέλους στην Μελίνα τον αδερφό του τον Περικλή και διεκδικεί δυναμικά την αντιπροσωπεία του από την Ντιάνα.