Παγιδευμένοι: Τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν έδωσαν την αφορμή για να αναπτυχθεί ένας μεγάλος έρωτας ανάμεσα στην Άννα και τον Δημήτρη. Οι δυο τους βρέθηκαν αντιμέτωποι με πολύ δύσκολες καταστάσεις, αλλά κατάφεραν να διατηρήσουν τον έρωτά τους ακλόνητο. Παρόλα αυτά, τα πράγματα θα πάρουν μια τραγική τροπή, όταν ο Δημήτρης πεθάνει. Και όχι μόνο αυτό, αλλά η Άννα θα κατηγορηθεί για τη δολοφονία του… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι…

Παγιδευμένοι: όλοι εναντίον του Αλέκου

Οι τηλεθεατές στην Τουρκία παρακολούθησαν με ενδιαφέρον το φινάλε του πρώτου κύκλου της σειράς “Yargi”, η οποία μεταφέρθηκε φέτος στον ΑΝΤ1. Ο πολυπόθητος γάμος τελέστηκε, αλλά οι αντίστοιχοι Δημήτρης και η Άννα δεν ζήσανε καιρό μαζί.

Τα επόμενα επεισόδια θα αποκαλύψουν κάτι πολύ σημαντικό: Ο Θοδωρής ήταν ο δολοφόνος του πατέρα της Άννας, και ο Σπύρος ανέλαβε το καθήκον να εξαφανίσει το πτώμα. Ως αποτέλεσμα, ο πρώτος θα καταδικαστεί και σε φυλάκιση, ενώ ο δεύτερος θα απομακρυνθεί τα καθήκοντά του στην αστυνομία.

Ωστόσο, στο εγγύς μέλλον, αναμένεται να διαφανούν στοιχεία και μια διαφορετική της υπόθεσης.

Την ώρα που ο Θοδωρής πάλευε με τον , το όπλο εκπυρσοκρότησε και ο νεαρός πίστεψε ότι είχε σκοτώσει τον πατέρα της Άννας. Αφού δραπέτευσε, ανακάλυψε πως ο πατέρας της Άννας ήταν ακόμη ζωντανός. Ο Άκης, ο φίλος του Θοδωρή, έφτασε λίγο αργότερα και, κατόπιν εντολής του Άγγελου, του έδωσε μια χαριστική βολή.

Η απόδειξη που υπάρχει στο κινητό του Άκη, ωστόσο αυτό βρίσκεται στα χέρια του Αλέκου. Για να αποδείξει την αθωότητα του Θοδωρή, η Άννα αναλαμβάνει να το βρει. Ο Δημήτρης ανησυχεί ότι η Άννα θα βάλει σε κίνδυνο τη ζωή της και προσπαθεί να τη σταματήσει, αλλά η Άννα έχει την απόφασή της και δεν τον ακούει.

Η Άννα έχει μια αποστολή: να βρει το κινητό του Άκη. Αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια του βοηθού του Άκη, του Αλέκου, για να τη βάλει κρυφά στο γραφείο του και να ψάξει για το τηλέφωνο. Αυτός συμφωνεί και τη βάζει μέσα, αλλά ανακαλύπτουν ότι το τηλέφωνο δεν είναι εκεί.

Όμως, η Άννα δε βρίσκει το κινητό της, αλλά κάτι άλλο αναπάντεχο: ένα σωρό έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο Αλέκος κάνει ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Η Άννα δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια της. Αυτό της δίνει μια : αν μπορέσει να στήσει μια παγίδα στον Αλέκο, θα μπορέσει να αποκαλύψει την αλήθεια για τα παράνομα έσοδα του.

Στο παιχνίδι όμως έχει ήδη μπει και η σύζυγός του, η Υβόννη, η οποία καταφέρνει να μπει στο γραφείο του και να κλέψει κάποια από τα έγγραφα που σκοπεύει να καταστρέψει.

Η αστυνομία ξεκινά μια αφού ο Κοσμάς βρίσκεται νεκρός στο γραφείο του. Μετά από λίγο καιρό, τα στοιχεία της έρευνας δείχνουν ότι ο δολοφόνος είναι ο Άκης. Ο Αλέκος συλλαμβάνεται αφού βρέθηκε το κινητό του Άκη με ένα βίντεο που αποδεικνύει την ενοχή του. Στη συνέχεια, το κινητό παραδίδεται στην Άννα και τον Δημήτρη για περαιτέρω έρευνα.

Η ημέρα της αποφυλάκισης πλησιάζει και η οικογένεια ανυπομονεί να επανενωθεί μετά από μήνες χωρισμού. Ωστόσο, όλοι γνωρίζουν ότι χρειάζεται χρόνος για να αποκατασταθούν οι σχέσεις και κυρίως ο Δημήτρης, ο οποίος αποφασίζει να πάει μόνος του διακοπές για να ξεκουραστεί.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ο Δημήτρης έχει μια ευχάριστη έκπληξη όταν η Άννα εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά του και τον ρωτά αν πρόκειται να πάει διακοπές χωρίς αυτήν. Από κοινού αποφασίζουν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους, που είχε δοκιμαστεί πολύ τους τελευταίους μήνες.

«Συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα!», του λέει η Άννα. Με ένα γέλιο, ο Δημήτρης της απαντά: «Το έχω καταλάβει και εγώ εδώ και καιρό, αλλά αποφάσισα να σου δώσω χρόνο για να το συνειδητοποιήσεις κι εσύ!».

Οι Δημήτρης και η Άννα παντρεύονται λίγο καιρό μετά, με τους κουμπάρους τους να είναι ο Σταύρος και ο Ανδρέας. Οι νεόνυμφοι είναι απόλυτα ευτυχισμένοι και δηλώνουν ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα διαζυγίου στο μέλλον.

Ωστόσο, έξι μήνες μετά τον γάμο, ο Δημήτρης ται και η Άννα κατηγορείται ως ο βασικός ύποπτος. Ο Ανδρέας την παραδίδει στην αστυνομία και την ρωτά γιατί σκότωσε τον σύζυγό της. Η Άννα, με δάκρυα στα μάτια, δεν μπορεί να απαντήσει στο ερώτημα. Είναι πιθανό να καλύπτει κάποιον ή να κρύβει κάτι σημαντικό;