Η Μάγισσα – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Πολυξένη αντιμετωπίζει την ανάγκη να λάβει μια σημαντική απόφαση. Θα αποκαλύψει τον πραγματικό υπεύθυνο της δολοφονίας του βρέφους;

Η Μάγισσα – Η Δαμιανή ξεσκεπάζεται

Ο Μάρκος πιστεύει ότι ο Τζανής κρύβεται πίσω από τα πάντα, ενώ η Μεταξία επαναφέρει στο προσκήνιο της ενοχής τη Δαμιανή. Ο Τζανής επιχειρεί να πείσει τον Σπήλιο να συνεργαστούν εναντίον των Λασκαραίων. Θα συναινέσουν οι Γερακάρηδες να ακολουθήσουν αυτόν τον τολμηρό δρόμο; Το μέλλον εξαρτάται από την επιλογή τους. Το χάρισμα της Θεοφανώς θα σταθεί για άλλη μια φορά σύμμαχός της.

Ο Αντρέι θα καταφέρει τελικά να γλιτώσει από τους Τούρκους, όμως ο κίνδυνος και για τους δυο δεν έχει περάσει ακόμα. Τα όσα έρχονται μοιάζουν εφιαλτικά και το μόνο στο οποίο μπορούν να ελπίζουν πια είναι ένα θαύμα. Η ζωή, ωστόσο, έχει δείξει και στους δύο ότι δεν είναι διόλου απίθανο να συμβεί αυτό κι έτσι προσπαθούν να διατηρήσουν την ψυχραιμία και την αισιοδοξία τους. Οι σκιώδεις υποψίες περιστρέφονται γύρω από τον πραγματικό δράστη του εγκλήματος, και οι συζητήσεις περί αντιπαλότητας και συνεργασίας συνεχίζονται.

Πόσο μακριά είναι έτοιμοι να φτάσουν οι χαρακτήρες για να προστατεύσουν τα συμφέροντά τους και να εκδικηθούν τις αδικίες; Καθώς η ιστορία εξελίσσεται, μόνο ο χρόνος θα αποκαλύψει τις αποφάσεις που θα ληφθούν και τις επιπτώσεις που θα ακολουθήσουν.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ